Cobana Hammock Hængekøje: Stilfuldt design fra SACKit!

Indeholder annoncørlinks

Hængekøjer er populære nu om dage, og kan være et godt supplement til hjemmet både indendørs og udendørs. Vi har kigget nærmere på den stilrene og komfortable hængekøje Cobana Hammock fra SACKit. Her får du kvalitet på alle leder og kanter!

SACKit.dk logo

SACKit.dk

Bestil Cobana Hammock her!

Stilfuldt design

Cobana Hammock
Cobana Hammock leveres med et stilfuldt og originalt design.

Noget af det første vi lægger mærke til ved denne hængekøje fra SACKit er selvfølgelig det stilrene design.

Hængekøjen er designet og udviklet i Danmark, og vi kan tydeligt se, at designet er beriget med nordiske elementer. De håndsyede hørsting, der er syet ind langs kanterne, giver en stilfuld og unik finish.

På indersiden af hængekøjen er der også syet 2 metaltråde ind. Disse tråde sikrer, at hængekøjen holder formen, mens du ligger i den. Her skal du ikke bruge lang tid på at finde en god sidde- eller liggestilling. Det kan vi godt lide!

Cobana Hammock-hængekøjen kan bruges både indendørs og udendørs. Om sommeren anbefaler vi naturligvis, at du tager hængekøjen med ud. Ikke nok med at det er lækkert at kunne nyde de varme sommerdage i det bløde og behagelige stof. Det stilrene design giver også terrassen et mere moderne udtryk!

Du er måske stadig lidt bekymret for, om hængekøjen kan holde til en typisk dansk sommer?

Heldigvis er Cobana Hammock specialdesignet til nordiske forhold. Det slidstærke Cobana-stof er produceret med en vandafvisende belægning på indersiden, så vandet ikke trænger igennem. Stoffet er produceret med 100% syntetisk olefin-materiale, som giver god beskyttelse mod skimmelsvamp og lang levetid!

Heldigvis består den danske sommer ikke kun af regnfulde dage. Det er også ofte solskin. Og hvad er mere irriterende end udendørsmøbler, der falmer efter kun én sæson?

Vi på redaktionen kan med glæde konstatere, at det syntetiske Cobana-stof har en rigtig god lysægthed. Her skal du ikke bekymre dig om, at stoffet falmer, selvom den står midt i solen!

SACKit.dk logo

SACKit.dk

Bestil Cobana Hammock her!

Fås i flere forskellige farver

Cobana Hammock

Vi på redaktionen faldt pladask for den sorte udgave af Cobana Hammock. Hvis du ikke føler dig helt sikker på, at sort er den rigtige farve, kan vi forsikre dig om, at hængekøjen fås i 3 forskellige farver.

Udover en klassisk sort kan hængekøjen også bestilles med enten brunt eller sandfarvet Cobana stof. Den brune udgave giver en nedtonet og behagelig atmosfære, mens det sandfarvede stof kan være med til at give terrassen et mere livligt udtryk.

Her kan du blot tage et kig på billederne. Hvilken farve kan du bedst lide?

Cobana Hammock Farver
Cobana Hammock fås i 3 forskellige farver. Hvilken kan du bedst lide?
SACKit.dk logo

SACKit.dk

Bestil Cobana Hammock her!

SACKit Hammock Bag

Cobana Hammock Bag

Hvis det ønskes, kan du også købe en praktisk opbevaringstaske med til hængekøjen.

Opbevaringstasken er rummelig, og du kan nemt få plads til både stellet og selve hængekøjen. Inde i tasken finder du 3 rum. Et rum er til selve stellet, et andet rum til hængekøjen, samt et lille rum til det vandtætte og vindtætte betræk.

Opbevaringstasken er ikke kun nyttig at have, hvis du skal opbevare hængekøjen indendørs om vinteren. Tasken kan også bruges som en praktisk rejsetaske, når du er på tur!

SACKit.dk logo

SACKit.no

Bestil SACKit Hammock Bag her!

Robust aluminiumsramme

Det medfølgende aluminiumsstativ er lavet af høj kvalitet og robust aluminium. Stativet er vejrbestandigt, så du trygt kan lade det stå udenfor i al slags vejr.

Selve monteringen af stativet er også legende let. Den skal blot klikkes på, og i løbet af kort tid er hængekøjen klar til brug. Afmontering er lige så let, og du kan hurtigt pakke hængekøjen ned i opbevaringstasken!

På trods af at stellet er vejrbestandigt, så anbefales det stadig, at man tager det med ind, hvis der er hård vind eller storm. Stellet vejer ikke ret meget, og det er derfor nemt at flytte det indenfor.

Vandtæt betræk

Selvom Cobana Hammock er vandtæt og vejrbestandig, kan det altid være rart med et betræk, du kan lægge over hængekøjen. Selvom hængekøjen ikke tager skade af vand, er det ikke specielt behageligt at ligge i en våd hængekøje.

Det vandtætte betræk er lavet af elastiske materialer, så det er nemt at tage både af og på. Vi på redaktionen sætter også pris på, at omslaget er sort. Dette giver et diskret udseende, mens betrækket er over hængekøjen!

Sammenfattende

Cobana Hammock er en af de mest stilfulde og moderne hængekøjer vi har set på markedet.

Hængekøjen fås i flere forskellige farver, og du kan samtidig bestille med både betræk og praktisk opbevaringstaske.

Simpelthen et ægte premium-valg!

SACKit.dk logo

SACKit.dk

Bestil Cobana Hammock her!