Oppustelig Spa Test – Bedst i Test Udendørs Spa

Oppusteligt spabad test

Indeholder annoncørlinks

Flere og flere drømmer om at have deres eget udespa i haven. Hvad er nemmere end et prisvenligt og praktisk oppusteligt spabad?

I denne artikel har vi rangeret, hvad vi mener er de bedste oppustelige spabade på det danske marked. Læs videre for at finde ud af, hvilket udendørs boblebad der var bedst i test!

Test af oppusteligt spabad (udespa) – Bedst i test 2023

Sammenfattende er det sådan, at vi rangerer de oppustelige spabade, som vi har kigget på.
Du kan læse mere om hvert spabad længere nede i testen!

 1. BEDST I TEST - Lay-Z-Spa Helsinki AirJet
 2. MSpa Premium Camaro
 3. BEDSTE BUDGETVALG - MSpa Comfort Bergen
 4. BEDSTE PREMIUM VALG - MSpa Muse Otium
 5. Lay-Z-Spa Miami AirJet
 6. Lay-Z-Spa Hawaii AirJet
 7. Lay-Z-Spa St.Moritz AirJet

arrow-downSådan vurderer vi produkterne

Når vi vurderer produkter, stræber vi efter at teste dem i virkeligheden. I de tilfælde, hvor det ikke er praktisk eller økonomisk muligt for os at teste produkterne i virkeligheden, sætter vi en vurdering ud fra forskellige kriterier.

Disse kriterier er for eksempel pris, specifikationer, kundeanmeldelser, omtaler af netbutikken, garantiperiode, design og eksterne tests. Vi angiver, at flere af produkterne i vores anmeldelser ikke er testet af os i virkeligheden. Produkterne inkluderet i vores anmeldelser er udvalgt fra netbutikker med affiliate programmer, hvor der betales en vis kommission pr. køb.

Rangeringen i vores test udtrykker redaktørens og skribentens personlige opfattelse af de forskellige produkter.

1. Lay-Z-Spa Helsinki AirJet

BEDST I TEST - Lay-Z-Spa Helsinki AirJet

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Lay-Z-Spa Helsinki

Helsinki AirJet leveres af den anerkendte leverandør Lay-Z-Spa og tager sig rigtig godt ud i vores test.

I alt rummer spabadet 1.123 liter. Den indvendige diameter på 1,7 meter giver god plads i spabadet, og hele 5-7 personer kan nyde varmen og de lækre jetstreams på samme tid.

Den maksimale temperatur i spabadet er 40 °C. Du kan nemt vælge den ønskede temperatur via den digitale touchskærm, der følger med spabadet. Vi på redaktionen sætter også stor pris på det hurtige varmeanlægså du ikke skal vente ret længe, før vandet når den ønskede temperatur.

For at sikre en god og tilfredsstillende massage er spabadet udstyret med svimlende 180 AirJet-dyser. Dette giver i praksis en god og behagelig boblemassage over hele kroppen. Samtidig bemærker vi, at spabadet er stille, når det bruges!

Med i pakken finder du også et praktisk beskyttelsescover, som nemt kan placeres over spabadet, når det ikke er i brug.
Betrækket beskytter selve konstruktionen og vil også til en vis grad være med til at holde på temperaturen.

Den største fordel ved Helsinki AirJet er nok muligheden for at bruge spabadet selv om vinteren.
Spabadet er udstyret med en kraftig Anti-Freeze-funktion, som i praksis betyder, at badet nemt kan bruges, selv når luften er kold.

Vi har ikke meget at klage over ved selve konstruktionen. Drop Stitch-teknologi sikrer et slidstærkt og holdbart materiale, og med tredobbelte lag kan du føle dig sikker på, at konstruktionen holder.

En af ulemperne er, at der bliver lidt dårlig plads, hvis man forsøger at være 7 personer i spabadet på samme tid.
På trods af dette er Helsinki AirJet stadig et af de største oppustelige spabade, der findes. Her kan hele familien hygge sig!

Lay-Z-Spa Helsinki AirJet er et godt valg til dig, der ønsker et bundsolidt og behageligt spabad.
Badet er nemt at sætte op og kan bruges om vinteren!

Fordele

 • Kan bruges om vinteren.
 • 180 AirJet-dyser.
 • Beskyttelsesovertræk
 • Nem installation.
 • Stærk konstruktion.
 • Digitalt display.
 • Timerfunktion på pumpen.
 • Strømbesparende tilstand.

Ulemper

 • Lidt trangt til 7 voksne.

2. mSpa Premium Camaro

MSpa Premium Camaro

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
mSpa Camaro

Det oppustelige spabad Camaro er en del af mSpas egen Premium-serie og er et godt valg for dig, der går op i optimal komfort.

mSpa Camaro rummer i alt 800 liter vand, og spabadets indvendige diameter er på 140 centimeter. I praksis betyder det, at op til 4 personer kan nyde spabadet på samme tid. Hvis det ønskes, kan du i stedet eventuelt købe Camaro 6P, som er tilpasset, så 6 personer kan bade på samme tid.

Sammenlignet med andre oppustelige spabade skiller Camaro sig især ud, når det kommer til selve boblefunktionen. Den indbyggede 3-trins boblefunktion giver gode variationsmuligheder. Her kan du vælge mellem en behagelig og rolig boblemassage, samt en intens massage, der virkelig løsner op for ømme og stive muskler!

Den intense massage er muliggjort af de 118 indbyggede AirJet-dyser. mSpa Camaro har ikke så mange AirJet-dyser som Lay-Z-Spa Helsinki, men effekten er alligevel ikke at kimse af.

Vi på redaktionen sætter også pris på, at mSpa har valgt at udstyre Camaroen med en indbygget ozongenerator. Dette sikrer, at vandet forbliver rent og klart, og gør den til et godt supplement til at opretholde renheden i spabadet.

I modsætning til næsten alle andre oppustelige spabade på markedet kommer mSpa Camaro med tilhørende fjernbetjening. Via fjernbetjeningen kan du nemt justere boblefunktionen, tænde for varmefunktionen, justere filteret, aktivere timerfunktionen og meget mere.

Den maksimale temperatur, der kan opnås i spabadet, er 42 °C , og opvarmningshastigheden er på omkring 1,5 – 2,0 °C i timen. Dette er som forventet, og de fleste spabade i denne størrelse har omtrent samme opvarmningshastighed. Det er godkendt!

Når spabadet ikke er i brug, anbefaler vi, at du bruger det medfølgende topdæksel kombineret med den oppustelige isoleringspude. Dette sikrer, at vandet holder temperaturen mellem brug.

Hvis du vil bruge mSpa Camaro om vinteren, er det heller ikke et problem. Så snart temperaturen falder til under 1 °C , tændes varmefunktionen automatisk for at forhindre vandet i at fryse.

Vi havde dog gerne set, at spabadet var lidt større. Hvis mere end 4 personer skal bade på samme tid, anbefaler vi Lay-Z-Spa Helsinki eller eventuelt mSpa Camaro 6P.

mSpa Camaro er et solidt valg for dig, der lægger vægt på komfort. Kommer med praktisk fjernbetjening og 118 AirJet-dyser!

Fordele

 • Høj maksimal temperatur.
 • 3-trins boblefunktion.
 • Medfølgende fjernbetjening.
 • Kraftig boblefunktion.
 • Kan bruges om vinteren.
 • Topdæksel og isoleringspude medfølger.
 • Ozongenerator.

Ulemper

 • Ikke plads til mere end 4 personer.
 • Ikke så mange dyser som topmodellen fra Lay-Z-Spa.

3. mSpa Comfort Bergen

BEDSTE BUDGETVALG - MSpa Comfort Bergen

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
mSpa Comfort Bergen

MSpa Comfort Bergen er et komfortabelt oppusteligt spabad af høj kvalitet. Comfort Bergen rummer i alt 930 liter, og der er plads til hele 6 personer i spabadet på samme tid. På trods af, at der er tale om et stort spabad, er prisniveauet stadig overraskende lavt. Man skal simpelthen lede længe, før man finder et spabad med lignende funktioner til denne pris.

Ligesom premium-modellen mSpa Camaro leveres Comfort Bergen også med en praktisk fjernbetjening. Via denne fjernbetjening kan du nemt justere indstillingerne på spabadet. Vi kan blandt andet nævne boblefunktionen, timeren, varmefunktionen og filterjusteringen, som du alle kan justere.

Forbrugerne ser også ud til at være ret tilfredse med selve boblefunktionen. Med hele 138 AirJet-dyser kan du føle dig sikker på, at boblerne giver en god og beroligende massage til hele kroppen. Samtidig er støjniveauet overraskende lavt, og mSpa Comfort Bergen er derfor perfekt til et aftenbad eller to!

Spabadet rummer som nævnt 930 liter. Når vandet skal varmes op, vil det derfor tage lidt længere tid, end det gør med de mindre boblebade. I gennemsnit opvarmes vandet med cirka 1,2 – 1,8 ° C i timen . Denne er en smule langsommere end mSpa Camara 4P, men til gengæld hurtigere end for eksempel Lay-Z-Spa Helsinki (der kan rumme 5-7 personer).

Med i pakken finder du også et praktisk topdæksel med tilhørende isoleringspude. Det sikrer, at vandet holder godt på temperaturen – også når det begynder at blive køligt i luften. Det indbyggede AntiFreeze-system sikrer derudover også, at spabadet kan bruges selv ved lave temperaturer. Det kan vi godt lide!

Selve installationsprocessen beskrives også som overraskende enkel. Alle Comfort-modellerne fra mSpa bruger den nye kompakte kontrolboks, samtidig med at oppustningsslangen bidrager til hurtig oppustning af spabadet. Brugervenligt og nemt!

Selv konstruktionen har vi ikke meget at udsætte på. Det stærke PVC-materiale sikrer lang levetid og bidrager samtidig med en antibakteriel effekt. Egenvægten er kun 24 kilo, og det er derfor nemt at flytte spabadet, når det er nødvendigt.

Til sidst bør vi også nævne, at spabadet kommer med indbygget UVC-LED teknologi, som er med til at rense vandet i spaen. Samtidig vil den blå inderside af spabadet få vandet til at se ekstra lækkert ud!

På den negative side bemærker vi dog, at det kan være lidt trangt med 6 voksne i spabadet.

MSpa Comfort Bergen er et solidt valg for dig, der gerne vil holde budgettet, uden at det går ud over spabadets kvalitet.
AntiFreeze-
systemet gør, at spabadet kan bruges om vinteren, og de 138 AirJet-dyser giver en god og beroligende massage!

Fordele

 • Antifrost.
 • Fornuftig pris.
 • 138 AirJets.
 • Lavt støjniveau.
 • Nem installation.
 • Lav vægt.
 • Indbygget UVC-lys.
 • Egen fjernbetjening.

Ulemper

 • Lidt trangt til 6 voksne.
 • Ingen trinjustering på boblefunktionen.

4. mSpa Muse Otium

BEDSTE PREMIUM VALG - MSpa Muse Otium

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
mSpa Muse Otium

Går du op i kvalitet? Så kan MSpa Muse Otium være boblebadet for dig!

I modsætning til mange andre oppustelige boblebade leveres MSpa Muse Otium i en klassisk firkantet version. Mange sværger, at dette design bidrager til bedre komfort. Samtidig er der lagt op til, at hele 6 personer kan bade på samme tid. Det kan vi godt lide!

Inde i spabadet finder du 125 indbyggede AirJet-dyser. Grundlæggende er dette ikke noget usædvanligt, men det, der løfter Muse Otium over konkurrenterne, er de 6 HydroJet-dyser. Disse dyser sikrer dyb og god massage i ryggen og tilbyder uden tvivl mere kraftfuld massage end de fleste andre oppustelige spabade på markedet.

Ligesom MSpa Camaro kommer Muse Otium også med en 3-trins boblefunktion. Her kan du nemt justere, hvor stærke boblerne skal være i spabadet. Indstillingerne kan naturligvis justeres via den indbyggede fjernbetjening. Her kan du også justere varmefunktionen, indstille timer, justere UV-lysene og tænde for ozongeneratoren.

UV-lysene er med til at reducere mængden af uønskede bakterier i vandet, og ozongeneratoren er et godt supplement til at sikre en god vandkvalitet. Med Muse Otium har mSpa uden tvivl sat hygiejnen i højsædet. Det kan vi godt lide!

Vi på redaktionen kan også med glæde konstatere, at Muse Otium er let at koble op. Spabadet pustes op helt af sig selv, og på kun 5 – 10 minutter er spabadet klar til brug. Når du er færdig med at bade, anbefaler vi, at du bruger det medfølgende topdæksel og isoleringspuden for at holde temperaturen. Effektivt og energibesparende!

Muse Otium er simpelthen et ægte premium-valg. Spaen leveres derfor naturligvis med indbygget AntiFreeze-teknologi. Dette hjælper dig med at bruge spabadet, selv når det er minusgrader. Samtidig vil den intelligente pumpefunktion sikre, at vandet aldrig kommer under 1 °C , når spabadet ikke er i brug.

Til sidst vil vi også nævne, at MSpa Muse Otium er udstyret med en skridsikker overflade på indersiden af spabadet. Perfekt til familier med børn!

MSpa Muse Otium er et af de mest kraftfulde oppustelige boblebade på markedet.
Med 125 AirJet-dyser og 6 HydroJet-dyser
vil massagen opleves beroligende og god!

Fordele

 • God plads.
 • Nem installation.
 • 125 AirJet-dyser.
 • 6 HydroJet-dyser.
 • Dyb massage.
 • Skridsikker bund.
 • UVC teknologi.
 • Ozongenerator.
 • Egen fjernbetjening.

Ulemper

 • Lidt høj pris sammenlignet med andre spabade.

5. Lay-Z-Spa Miami AirJet

Lay-Z-Spa Miami AirJet

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Lay-Z-Spa Miami AirJet

Lay-Z-Spa Miami AirJet er spabadet for dig, der gerne vil holde dig inden for dit budget, samtidig med at kvaliteten sættes i højsædet.

Miami AirJet er en del af den ekstremt populære Lay-Z-Spa serie fra BestWay og kommer med samme premium-funktioner som de andre modeller.

Den eneste mærkbare forskel er, at Miami AirJet er et lidt mindre spabad. Her er der plads til 2 – 4 personer, og spabadet er derfor perfekt til par, der ikke har børn. Har du små børn i huset, er det heller ikke det store problem, da badet sagtens kan bruges af 2 voksne og 2 børn.

På trods af at Miami AirJet ikke er det største spabad på markedet, er det stadig udstyret med hele 120 kraftige jetdyser. Disse sikrer en god og behagelig boblemassage for hele kroppen og er perfekte, når du blot vil slappe lidt af.

Udover dette er Miami AirJet nem at sætte op, og det hurtige varmesystem sikrer hurtig opvarmning af vandet.
Med i pakken finder du også et praktisk beskyttelsesdæksel, et separat låg til spabadet og en automatisk klordispenser.

Vi bør også nævne, at Miami AirJet nu kommer med den nye og opgraderede Freeze Shield-teknologi. I praksis betyder det, at du kan bruge spabadet hele året rundt – også om vinteren!

Og hvad med designet?
Vi på redaktionen har simpelthen forelsket os i Miami AirJets sorte og tidløse design. Spabadet passer stort set ind overalt, og det stilfulde lavprofildesign gør Miami AirJet til en sikker vinder.

Ligesom de andre spabade fra Lay-Z spa-serien kommer Miami AirJet også med et solidt 3-lags Duraplus materiale. Holdbart og slidstærkt!

Lay-Z-Spa Miami AirJet er spabadet for dig, der gerne vil holde dig inden for dit budget.
Kvaliteten er god, og det passer perfekt til 2 – 4 personer!

Fordele

 • Tidløst design.
 • Behagelig massage.
 • Kan bruges hele året rundt.
 • 120 AirJet-dyser.
 • Hurtig opvarmning.
 • Nem vedligeholdelse.
 • LCD display.

Ulemper

 • Ikke egnet til større familier.

6. Lay-Z-Spa Hawaii AirJet

Lay-Z-Spa Hawaii AirJet

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Lay-Z-Spa Hawaii

Hawaii AirJet slutter sig til rækken af premiumprodukter fra Lay-Z-Spa.

Her finder du en lang række praktiske funktioner, og der er stor chance for, at du vil være godt tilfreds med Lay-Z-Spa Hawaii.

Indledningsvis bemærker vi, at spabadet er udstyret med 140 kraftige AirJet-dyser.
Dette er ganske vist ikke så mange dyser som nogle af de andre modeller fra Lay-Z-Spa, men spabadet er også en smule mindre.
Dyserne klarer uden tvivl arbejdet godt nok, og her får du en god og behagelig boblemassage i spaen!

Hawaii AirJet passer godt til 4 – 6 personer, og den indvendige størrelse er 130 x 130 cm.
Her bliver der lidt trangt til 6 voksne. Er man derimod kun 4 stk, passer Hawaii AirJet rigtig godt.

Traditionen tro kommer Hawaii AirJet også med Freeze Shield-teknologi.
I praksis forhindrer denne funktion vandet i at fryse, når luften er kold. Resultatet er, at spabadet også kan bruges om vinteren.
I vores test er dette et stort plus. Hvad kunne være bedre end at nyde et spabad på kolde efterårsaftener?

Vi på redaktionen sætter også stor pris på strømsparetilstanden.
Dette sikrer, at vandet holder den korrekte temperatur, uden at elregningen vil skyde i vejret!

På trods af at boblebadene i denne test er oppustelige, er der heller ikke den store risiko for huller og rifter i materialet.
Hawaii AirJet er udstyret med nyudviklet 3-lags DuraPlus-materiale, der er slidstærkt og giver lang holdbarhed!

Lay-Z-Spa Hawaii AirJet er perfekt til 4 personer.
Spabadet kan bruges om vinteren, og strømsparetilstanden sikrer et lavt forbrug!

Fordele

 • Kan bruges hele året rundt.
 • 140 AirJet-dyser.
 • Medfølgende dæksel.
 • Strømbesparende tilstand.
 • DuraPlus-materiale.
 • Nem betjening.
 • Rolige.
 • Automatisk justering af klorniveau.

Ulemper

 • Lidt trangt til 5 – 6 personer.

7. Lay-Z-Spa St. Moritz AirJet

Lay-Z-Spa St.Moritz AirJet

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Lay-Z-Spa St-Moritz

St.Moritz AirJet er leveret af den største leverandør af oppustelige spabade, nemlig Lay-Z-Spa.

Dette spabad er en sikker vinder for dig, der sætter kvalitet i højsædet, og vil have det bedste af det bedste.

Spabadet rummer i alt 1.190 liter, og hele 5-7 personer kan bruge spabadet på samme tid.

Designmæssigt har vi ikke meget at udsætte på produktet, og designet er baseret på håndvævet rattan – som fremstår både klassisk og stilrent.

Tager vi et kig på præstationen, så leverer St.Moritz AirJet rigtig godt.
Med hele 180 indbyggede AirJet-dyser har spabadet en rigtig god effekt, og massagen vil fremstå som både behagelig og terapeutisk.

Den maksimale temperatur, der kan opnås i vandet, er omkring 40°C, og svarer dermed til de fleste andre produkter fra Lay-Z-Spa.
Temperaturen indstilles nemt fra det digitale display på pumpen, hvor du også kan aktivere både hurtig opvarmning, strømbesparelse og boblefunktion – samtidig med at du til enhver tid får information om den aktuelle temperatur.

Selve konstruktionen er også meget robust, og det solide DuraPlus-materiale sørger for, at spabadet er både holdbart og slidstærkt.

Vi på redaktionen sætter også pris på, at spabadet kan bruges selv om vinteren, og den kraftige AntiFreeze-funktion sørger for, at vandet ikke fryser.

Med i pakken finder du også et separat betræk, der kan placeres over spabadet, så det holder bedre på temperaturen, når det ikke er i brug.

Generelt har vi meget lidt negativt at nævne om Lay-Z-Spa St.Moritz AirJet, men vi bemærker alligevel, at det vil være relativt trangt, hvis der er 7 personer i spabadet – og optimalt set skal man helst begrænse det til 4 – 5 personer.

Lay-Z-Spa St.Moritz AirJet er et fantastisk førsteklassesvalg for dem, der leder efter et oppusteligt spabad.
Spabadet kan bruges hele året rundt, og de 180 AirJet-dyser
sikrer en god og behagelig massage!

Fordele

 • Kan bruges om vinteren.
 • Op til 7 personer.
 • 180 AirJet-dyser.
 • Nem installation.
 • DuraPlus-materiale.
 • Digitalt display.
 • Automatisk justering af klorniveau.
 • Rolige.

 

Ulemper

 • Lidt trangt til 7 voksne.

Værd at vide, inden du køber et oppusteligt spabad

Størrelse

Størrelse: 

En af de allerførste ting, du bør finde ud af, er, hvor stort spabadet skal være.

Der findes mange forskellige størrelser på markedet, og spabadene kan rumme alt fra 2 til 7 personer.

Generelt er leverandørerne lidt for optimistiske, når de skal vurdere, hvor mange der kan bruge spabadet på samme tid. Ofte regner man også med, at mindst 1-2 af personerne i spabadet er børn.

Når du køber et oppusteligt spabad, bør du derfor tænke over, hvor mange der vil bruge det på samme tid. Er det kun voksne, skal du også have lidt ekstra margin.

Vinter

Brug om vinteren: Kan spabadet bruges om vinteren? Eller er det kun egnet til brug på varme sommerdage?

Flere og flere oppustelige spabade leveres nu med understøttet helårsbrug. Det betyder, at spabadet også kan bruges på kolde vinterdage.

Lay-Z-Spa er førende, når det kommer til spabade, der kan bruges året rundt. Disse boblebade kommer med Anti-Freeze funktion og kan bruges, selv når det er minusgrader i luften.

Tid

Opvarmningstid: Første gang du bruger et oppusteligt spabad, går der normalt noget tid, før vandet er opvarmet.

Når vandet er varmt, bør spabadet have gode mekanismer til at holde temperaturen. Dette vil spare strøm, samtidig med at belastningen på varmesystemet reduceres.

En enkel og god mekanisme til at minimere varmetabet er at bruge et topdæksel, der kan placeres over spabadet. Dette holder godt på varmen!

Betjeningspanel

Betjeningspanel: For at få mest muligt ud af spabadet er det helt nødvendigt, at det er nemt at justere indstillingerne på pumpen.

De bedste modeller har et brugervenligt og overskueligt betjeningspanel. Via panelet bør du kunne justere både temperatur og effekt på dyserne.

Det er selvfølgelig bedst, hvis du ikke skal ud af spabadet for at ændre indstillingerne!

AirJet Dyse

Jetdyser: For at der rent faktisk kan være bobler i spabadet, er det nødvendigt, at det er udstyret med dyser.

Disse dyser skubber luft ud i vandet, så man i praksis ender med en kraftig boblefunktion.

Ofte fortæller hvor mange dyser du har noget om, hvor kraftig boblefunktionen bliver.

De bedste modeller fra Lay-Z-Spa har faktisk hele 180 AirJet-dyser!

Isoleringsdæksel

Isoleringsdæksel: Mange, der køber oppusteligt spabad, glemmer, at et isoleringsdæksel kan være nyttigt.

Du kan lægge dette dæksel over spabadet, når du er færdig. Så holder temperaturen i vandet meget længere!

På sigt vil det også reducere elomkostningerne betragteligt. Temperaturen i vandet vil blive holdt bedre, og du undgår dermed at køre opvarmning på fuld kraft, næste gang du skal bade.

Kvalitet

Kvalitet: Spabadene i denne test er oppustelige. Mange frygter, at badene hurtigt kan revne i fugerne, og at luften dermed løber ud.

Generelt er dette ikke noget, du behøver at frygte. De bedste spabade leveres med kraftigt og slidstærkt materiale, og badene fra Lay-Z-Spa er blandt andet udstyret med solid Drop-Stitch.

Design

Design: Det er ikke kun, hvordan boblebadet fungerer, der betyder noget. For mange er design lige så vigtigt.

Faktisk ser flere af modellerne nærmest ikke ud, som om de er oppustelige. Flere af badene kommer med et stilrent og tidløst design, der passer ind næsten overalt.

Kemikalier

Kemikalier: Glem ikke, at du skal bruge kemikalier i vandet. Dette sikrer, at du holder spabadet rent og fri for uønskede bakterier.

Leverandørerne sælger normalt deres egne kemikalier, som kan bruges i vandet.

Glem ikke at købe dem. Det er alfa-omega med god hygiejne i vandet!

pris

Pris: Som med de fleste produkter er der også en forholdsvis stor prisvariation mellem de forskellige spabade.

De mest overkommelige budgetvalg har ofte et prisskilt på omkring 3.000 kroner, mens de dyrere premium-modeller ofte koster mere end 10.000 kroner.

Størrelsen på selve spabadet påvirker ofte prisen i høj grad, og generelt ses det, at jo større spabadet er, jo højere bliver prisen også.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

down-arrow Hvilket spabad blev kåret som bedst i test?

I vores test af oppustelige spabade har vi kåret Lay-Z-Spa Helsinki AirJet til testens bedste.

Dette spabad er udstyret med 180 jetdyser og har et stilfuldt og tidløst design.

down-arrow Kræver det meget vedligeholdelse?

Mængden af nødvendig vedligeholdelse varierer fra produkt til produkt.

Nogle produkter kræver meget lidt vedligeholdelse, mens andre versioner ofte kræver lidt mere arbejde.

Fælles for stort set alle spabade er, at filteret skal udskiftes, men på de bedste modeller bliver der typisk givet besked, når der er behov for dette – så man ikke selv aktivt skal tjekke filteret.

Den største opgave med oppustelige boblebade er nok stadig at udskifte vandet, når det er nødvendigt.

Hvor lang tid det tager, før du skal skifte vandet, vil i høj grad variere alt efter, hvor ofte du bruger spabadet, og ikke mindst – hvor god filtreringsevnen er.

Spabadene skal også fyldes med luft inden brug, hvilket potentielt kan tage noget tid.

Heldigvis ses det, at flere og flere af producenterne indser, at denne proces kan forenkles, og nogle af boblebadene er nu derfor selvoppustelige.

down-arrow Hvad skal du tænke over, inden du køber et oppusteligt spabad?

Inden du køber et spabad, bør du først sikre dig, at du har plads nok.

Ydermere bør du overveje, hvor mange der skal sidde i spabadet på samme tid, så du ikke køber et spabad, hvor der simpelthen ikke er plads til alle.

Forskellige funktioner skal naturligvis også tages i betragtning, og optimalt set bør man nemt kunne justere temperaturen – og aktivere både varme- og boblefunktion.

Inden du går på indkøb efter dit første oppustelige spabad, bør du også sikre dig, at du har en passende overflade, hvor spabadet kan stå.
Overfladen skal være stabil, og ideelt set bør du have en beskyttelsesmåtte under spabadet.

Mange spabade er også uegnede til brug om vinteren, og du bør derfor på forhånd overveje, om du kun vil bruge spabadet om sommeren eller hele året rundt.

Prisniveauet er naturligvis også værd at tage højde for, så du ikke betaler mere end nødvendigt.

Læs også: Gasgrill Test – Bedste Gasgrill!