SACKit Cobana Lounge Chair & Pouf: Komfort og hygge!

Indeholder annoncørlinks

SACKit blev grundlagt i Danmark i 2012 og har siden leveret stilfulde designprodukter til forbrugerne.

På tværs af alle produkterne ser du en tydelig rød tråd, hvor alle produkterne er inspireret af dansk og nordisk design. Her får du både trendy og praktiske livsstilsprodukter, der ser godt ud i et moderne hjem.

Efter at have kigget lidt på den danske hjemmeside for SACKit, faldt vi simpelthen pladask for Cobana Lounge Chair. En mere stilfuld og trendy loungestol skal man lede længe efter. Stolen kan også bestilles med separat puf!

SACKit.dk logo

SACKit.dk

Cobana Lounge Chair & Pouf.

Trendy design

Cobana Lounge Chair & Pouf
Vi elsker simpelthen Cobana Lounge Chairs trendy design. Passer godt både indendørs og udendørs!

Vi siger det lige igen. Cobana Lounge Chair kommer med et stilfuldt og trendy design!

Faktisk er det ikke nemt at se, at denne stol fra SACKit i virkeligheden er en sækkestol. Det er heller ikke uden grund, at Cobana Lounge Chair er et af de mest populære produkter fra SACKit – både på det danske og udenlandske marked.

Stolen passer perfekt som noget ekstra til terrassen om sommeren, og med et godt udvalg af forskellige farver kan du tilpasse stolen, som du ønsker det.

Om vinteren ser Cobana Lounge Chair godt ud indendørs som lounge- eller læsestol. Hvad med et lille læsehjørne i stuen eller på kontoret?

Vi på redaktionen holder også særligt af de håndsyede stikninger. De lyse korssting giver stolen et særpræg, og du finder de samme sømme på den medfølgende puf.

Tråden i de håndsyede stikninger er produceret med slidstærk hør, og giver efter vores mening et naturligt og markant design. Stikningerne er faktisk en del af SACKits DNA, og man kan se, at samme design går igen på flere af produkterne. Det er gennemført!

SACKit.dk logo

SACKit.dk

Cobana Lounge Chair & Pouf.

11 forskellige farver

Cobana Lounge Chair & Pouf
Cobana Lounge Chair fås i 11 forskellige farver. Det samme gælder puffen!

Som vi tidligere har nævnt, får du gode muligheder for at tilpasse Cobana Lounge Chair, som du ønsker det. Stolen kan bestilles i 11 forskellige farver. Her vil du helt sikkert finde noget, som du kan lide!

De 11 forskellige farver er som følger.

 • Sort.
 • Grå.
 • Lysegrå.
 • Brun.
 • Sandfarvet.
 • Hvid.
 • Petrol Melange.
 • Grøn.
 • Turkis.
 • Brun & hvid.
 • Lyserød.

Stolen kan således bestilles med både anonyme og ikke særlig fremtrædende farver eller eventuelt med et mere excentrisk og prangende design. Her er det op til dig at vælge, hvad du bedst kan lide. Den medfølgende puf fås selvfølgelig også i samme farve!

Vi på redaktionen lagde især mærke til den turkise variant. Den ser fresh ud!

Cobana Lounge Chair Turkis Farve
Med Cobana Lounge Chair kan du vælge, om du vil have et anonymt eller mere prangende design. Vi synes, den turkise farve var særlig stilfuld!

Holder formen

Grundlæggende er Cobana Lounge Chair en sækkestol. Hvis du har brugt en sækkestol før, ved du hvilke problemer de kan give. En almindelig sækkestol mister hurtigt sin form. Samtidig er det heller ikke specielt nemt at finde en god siddestilling.

Efter at have kigget på feedback fra kunderne, ser vi hurtigt, at dette ikke er tilfældet for Cobana Lounge Chair. Baseret på 39 anmeldelser har Cobana Lounge Chair en gennemsnitlig bedømmelse på 4,9 / 5,0 stjerner. Tag et kig på, hvad kunderne siger!

Trine: “Super flot design og god fast siddekomfort.”

Ah B: “Har købt to sæt udendørs sækkestole. De er absolut allerede blevet hjemmets foretrukne plads når den står på et lille glas rosé på terrassen. Absolut som beskrevet med fin siddekomfort og selv i dansk sommervejr med regnbyger er de ret hurtigt tørre. Absolut pengene værd.”

Admir: “Så behageligt! Meget hurtig levering og stolen er lige som beskrevet. Meget luksuriøs og behagelig. Jeg elsker stoffet, de håndsyede sting og det dekorative håndtag på ryggen. Jeg kommer til at nyde denne stol rigtig længe!”

Yoanna: “ Super fedt design, rigtig god kvalitet, dejlig at sidde i, ikke for meget emballage “kun den papkasse den var i” pæn farve, og alt i alt kan kun anbefales.”

SACKit.dk logo

SACKit.dk

Cobana Lounge Chair & Pouf.

Ekstra komfort med egen puf

Cobana Lounge Chair & Pouf

Nogle gange er det dejligt at kunne læne sig tilbage og strække benene. Især på varme sommerdage!

Heldigvis kan Cobana Lounge Chair kombineres med sin egen matchende puf. Puffen er produceret med samme håndsyede stikninge og fås som nævnt i samme farver som stolen.

Flere af kunderne har også nævnt, at puffen kan bruges som ekstra siddeplads. Alternativt kan du købe den med en Serving Tray fra SACKit og bruge puffen som et lille bord!

Holdbare materialer

Som SACKit selv siger er Cobana Lounge Chair  designet til at blive brugt igen og igen. Dette afspejles også i de holdbare materialer.

Det slidstærke cover er fremstillet af 100% olefinfiber, som giver en god holdbarhed over tid. Coveret er desuden vandafvisende, og sikrer at stolen ikke mugner, når den udsættes for fugt.

Det er også tydeligt, at SACKit har været opmærksom på, at Cobana Lounge Chair vil blive brugt i løbet af sommeren. Det syntetiske materiale vil ikke falme i solen, og lysægtheden er på hele 7 – 8 (på en skala fra 1 – 8). Det kan vi godt lide!

Til sidst vil vi også nævne, at EPS-kuglerne inde i sækkestolen er 100% kemikalie- og giftfri!

Sammenfattende

Med Cobana Lounge Chair tager SACKit simpelthen konceptet sækkestol til et helt nyt niveau.

Det nordiske design giver en unik karakter, og de nøje udvalgte materialer gør, at stolen kan bruges i lang tid!

SACKit.dk logo

SACKit.dk

Cobana Lounge Chair & Pouf.