Neatsvor X650 Pro Test: Bedste premiumvalg!

Indeholder annoncørlinks

Vi i redaktionen har fået fingrene i robotstøvsugeren Neatsvor X650 Pro. Hvad var vores oplevelse, og hvilken score giver vi Neatsvor X650 Pro i vores test?

Neatsvor X650 Pro: Kort resumé

BEDSTE PREMIUMVALG - Neatsvor X650 Pro

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Neatsvor X600 Pro
Sugekraft: 6000 Pa Støvopsamling: Uden pose Moppefunktion: Ja Beholderkapacitet: 0,6 L App-styring: Ja Wifi: Ja Smarthome: Google Assistant og Amazon Alexa Batteritid: 120 - 180 minutter Lydniveau: 55 dB Størrelse: 33 x 33 x 9,8 cm

Neatsvor X650 Pro er en opgradering af de populære forgængere X500 og X520.

Den store forskel er, at X650 Pro kan sættes op med praktiske No-Go-zoner, samtidig med at den klarer dørtrin og andre forhindringer bedre end sine forgængere.

Som de andre modeller fra Neatsvor kommer X650 Pro også med indbygget vandtank og moppe. Dermed kan du nemt bede støvsugeren om at vaske gulvet, når det er nødvendigt. Det er praktisk!

Fordelen ved No-Go-zonerne kommer særligt godt frem ved brug af vaskefunktionen.
Har du fx et tæppe i stuen, kan du bede X650 Pro om at holde sig fra det, når du bruger vaskefunktionen. Enkelt og brugervenligt!

Ud over dette finder du de samme imponerende specifikationer på X650 Pro som hos dens forgængere.
Sugeevnen går helt op til 6.000 PA, og robotstøvsugeren vil derfor gøre et rigtig godt stykke arbejde med at fjerne støv og snavs fra gulvet.

Neatsvor X650 Pro kommer med et hav af nyttige funktioner.
No-Go-zonerne er meget praktiske, og klatrehøjden er endnu højere end hos dens forgængere!

Fordele

  • God sugeevne.
  • No-Go zoner.
  • God klatrehøjde.
  • Indbygget vask og moppe.
  • Stor støvbeholder.
  • Trappesensor.
  • Smarthome-kompatibel.
  • Understøtter flere rum og etager.
  • God batterilevetid.

Ulemper

  • Ingen fjernkontrol.

Meget god sugeevne

Neatsvor X600 Pro Test
Med en sugekraft på 6.000 PA kan du føle dig sikker på, at Neatsvor X650 Pro får arbejdet gjort.

I vores tidligere test af Neatsvor X500 og X520 er vi blevet imponerede over robotstøvsugernes meget gode sugeevne. Forventningerne var derfor høje til premium-modellen X650 Pro, og kort sagt så skuffer Neatsvor X650 Pro ikke!

Ligesom Neatsvor X520 er X650 Pro udstyret med en sugekraft på hele 6.000 PA. Sammen med sin forgænger skiller X650 Pro sig ud som en meget kraftfuld robotstøvsuger, og sugekraften er faktisk en af de kraftigste på markedet. Via appen kan du også justere sugekraften mellem flere forskellige effektniveauer, så du kan justere ydeevnen efter, hvor meget støv og snavs der er på gulvet.

På trods af den kraftige elmotor er batteritiden stadig overraskende god. Afhængigt af hvilket effektniveau der er valgt, vil Neatsvor X650 Pro kunne køre i 120 – 180 minutter. Med andre ord mere end nok tid til at kunne rengøre selv store områder.

Vi på redaktionen var også så heldige, at vi fik muligheden for at afprøve støvsugeren på dyrehår. Denne test bestod Neatsvor X650 Pro med bravur, og resultatet blev lige så godt som med en almindelig støvsuger. Det manglede da også bare!

Samtidig bemærker vi, at den indbyggede støvbeholder har god kapacitet. I alt rummer beholderen 0,6 liter, og der er derfor ingen grund til at tømme støvbeholderen i tide og utide.

Neatsvor Logo

Neatsvor X650 Pro

Bestil Neatsvor X650 Pro!

Opgraderet klatreevne

Sammenligner man Neatsvor X650 Pro med forgængeren, X520, ser man faktisk ikke de store forskelle. Der er dog introduceret nogle opgraderinger, og en af disse er klatreevnen.

Klatreevnen siger ganske enkelt noget om, hvor høje forhindringer robotstøvsugeren formår at “klatre” over. Det handler nok primært om dørtrin. Hvad er mere frustrerende end at robotstøvsugeren sidder fast i alle dørtrin i huset?

Neatsvor X650 Pro er udstyret med en klatrekapacitet på 20 millimeter. Det er bedre end X520, som har en klatrehøjde på 15 millimeter. Har du relativt høje dørtrin i huset, kan X650 Pro derfor være et godt valg. Det er godt at huske på!

Indbygget vaskefunktion

Neatsvor X600 Promoppefunktion
Vaskefunktionen efterlader et godt resultat, og der er god kapacitet i vandtanken.

Tiden er forbi, hvor robotstøvsugere kun var egnede til støvsugning. I klassisk Neatsvor-stil kommer X650 Pro også med en indbygget vaskefunktion. For at komme i gang med vådmoppeprogrammet skal du blot fylde den tilhørende vandtank med vand, og derefter instruere støvsugeren til at vaske i stedet for at støvsuge.

Det første vi bemærker ved vaskefunktionen er, at vandtanken har en god kapacitet. Der er plads til 350 milliliter vand, og Neatsvor X650 Pro kan dermed dække store arealer, før der er behov for at fylde nyt vand på.

I praksis fungerer moppefunktionen godt. Vådmoppen får naturligvis ikke fat i snavs, der normalt skal skrubbes væk, men til en god overfladevask er X650 Pro overraskende velegnet.
Som de øvrige modeller skal vaskefunktionen administreres via mobilappen, og vi kan med glæde konstatere, at X650 Pro understøtter NoGo-zoner!

Neatsvor Logo

Neatsvor X650 Pro

Bestil Neatsvor X650 Pro!

Praktiske NoGo-zoner

Neatsvor X600 Pro NoGo-soner
I appen kan du nemt opsætte NoGo-zoner.

Muligheden for at opsætte såkaldte NoGo-zoner har virkelig været noget, vi manglede med de tidligere modeller fra Neatsvor. Med NoGo-zonerne kan du angive bestemte områder, hvor støvsugeren ikke skal rengøres. Dette er især praktisk ved brug af vaskefunktionen, da du typisk helst vil undgå, at vaskefunktionen køres på tæpper og lignende.

Som den eneste model i Neatsvor-serien kommer X650 Pro med indbygget understøttelse af NoGo-zoner. Disse zoner opsættes nemt i appen, og støvsugeren vil nemt holde sig væk fra de områder, du sætter op. Det kan vi godt lide!

Komplet pakke

Neatsvor X600 Pro Komplet Pakke

Neatsvor X650 Pro er en opgradering af de populære forgængere, X520 og X500. Heldigvis har Neatsvor valgt at forsyne X650 Pro med lige så meget ekstraudstyr og reservedele som sine forgængere.

I pakken finder du ganske enkelt alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med rengøringen i hjemmet, og reservedelene sikrer, at du ikke skal foretage indkøb af ekstra dele efter at have brugt støvsugeren i en længere periode.

Blandt tilbehør og reservedele finder du en vandspand, udskiftelige børster, et ekstra filter, en separat ladestation og en ekstra moppe til vaskefunktionen. Med andre ord er det en praktisk og komplet pakke!

Det er især praktisk, at der medfølger 2 våde mopper. Her har du med andre ord altid mindst én vådmoppe til rådighed, og rengøringen kan fortsætte fuldstændig som normalt, uanset om den ene moppe er til vask.

Derudover kommer Neatsvor X650 Pro med 2 ekstra børster, og rensebørsten gør det nemt at fjerne skidt og snavs fra beholderen!

Neatsvor Logo

Neatsvor X650 Pro

Bestil Neatsvor X650 Pro!

Styring via mobilapp

Neatsvor X650 Pro slutter sig til rækken af smart home-produkter, der kan styres via den enkle og brugervenlige Tuya Smart app. Appen kan downloades til både Android og iOS, og selve tilslutningsprocessen er enkel. Efter et par minutter var appen klar til brug, og vi kunne fornøjede se til, mens X650 Pro dannede et detaljeret navigationskort over området.

Navigationskortet kan bruges til at se, hvor robotstøvsugeren befinder sig lige nu, og du får også et skøn over, hvor meget der er tilbage af rengøringen.

Via appen kan du naturligvis også aktivere vådmoppefunktionen, ændre effektivitetsniveauet, aktivere Edge Cleaning, opsætte tidsplaner og meget mere.

På den anden side savner vi stadig en fjernbetjening. Det er ikke alle, der vil bruge en mobilapp, og vi undrer os lidt over, hvorfor X650 Pro leveres uden fjernbetjening, når alle andre støvsugere i Neatsvor-serien leveres med fjernbetjening.

Sammenfattende

Neatsvor X650 Pro kommer med et hav af nyttige funktioner.
No-Go-zonerne er meget praktiske, og klatreevnen er endnu bedre end dens forgængere!

Neatsvor Logo

Neatsvor X650 Pro

Bestil Neatsvor X650 Pro!