Neatsvor X520 Test: Bedst i test!

Indeholder annoncørlinks

Neatsvor X520 er stukket af med sejren i vores test af robotstøvsugere. Hvad gør, at vi har kåret Neatsvor X520 til bedst i test?

Neatsvor X520: Kort resumé

BEDST I TEST - Neatsvor X520

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
badge
Neatsvor X520
Sugekraft: 6000 Pa Støvopsamling: Uden pose Moppefunktion: Ja Beholderkapacitet: 0,6 L App-styring: Ja Wifi: Ja Smarthome: Google Assistant og Amazon Alexa Batteritid: 120 - 180 minutter Lydniveau: 55 dB Størrelse: 33 x 33 x 9,8 cm

Leder du efter en god og kraftfuld robotstøvsuger? Så er Neatsvor X520 et rigtig godt alternativ!

Neatsvor X520 kommer med en sugeevne på hele 6.000 PA, og robotten gør et rigtig godt stykke arbejde med at fjerne skidt og snavs fra gulvet.

Støvbeholderen har god kapacitet og med sine 0,6 liter holder den mere end gennemsnittet for robotstøvsugere. Om nødvendigt kan du også bruge vaskefunktionen, og vandtanken har en kapacitet på hele 350 milliliter.

Neatsvor X520 kan selvfølgelig også styres direkte fra mobilen. Her kan du til enhver tid følge navigationskortet for at se, hvor meget arbejde der er tilbage. Hvis det ønskes, kan X520 også integreres med Google Assistant eller Amazon Alexa. Det kan vi godt lide!

Neatsvor X520 er en kraftig og funktionel robotstøvsuger med indbygget vaskefunktion.
Batterilevetiden er god, og den understøtter rengøring i flere rum og på flere etager!

Fordele

  • God sugeevne.
  • Indbygget vask og moppe.
  • Stor støvbeholder.
  • Lavt støjniveau.
  • Trappesensor.
  • Smarthome-kompatibel.
  • Understøtter flere rum og etager.
  • God batterilevetid.

Ulemper

  • Manglende No-Go-zoner.

Slankt design

Neatsvor X520 kan nemt komme til under lave møbler.
Neatsvor X520 kan nemt komme til under lave møbler.

Hvem har ikke oplevet, at en byge af nullermænd hurtigt kan samle sig under sofaen og det lave tv-bord? Det er ofte steder, hvor det ikke er så nemt at komme rundt med en almindelig støvsuger, og resultatet er naturligvis, at støv og andet snavs samler sig under sofaen.

Heldigvis er Neatsvor X520 produceret med et lækkert og praktisk design. Støvsugeren kan nemt nå ned under snævre passager, og X520 vil i mange tilfælde kunne gøre et bedre stykke arbejde end den almindelige håndstøvsuger.

Efter vores testrunde tog vi et kig under sofaen og et lavt tv-bord. Vi kunne med glæde bekræfte, at Neatsvor X520 havde gjort sit arbejde begge steder, og det var lige så ren under sofaen som på resten af gulvet. Det kan vi godt lide!

Udover den praktiske del, synes vi også designet på Neatsvor X520 er stilrent. Det slanke design gør, at støvsugeren ser godt ud i moderne hjem, og vi kan også godt lide den sorte og stilrene finish.

Neatsvor Logo

Neatsvor X520

Gode tilbud på Neatsvor X520!

God sugeevne

Med en sugekraft på hele 6.000 PA får Neatsvor X520 arbejdet gjort.
Med en sugekraft på hele 6.000 PA får Neatsvor X520 arbejdet gjort.

I vores test af budgetvalget fra samme producent, Neatsvor X500, konkluderede vi, at sugeevnen var overraskende god. Med X520 har Neatsvor taget det til et nyt niveau, og sugekraften er faktisk dobbelt så kraftig i forhold til Neatsvor X500.

Elmotoren har en sugeevne på hele 6.000 PA, og Neatsvor X520 skiller sig derfor ud som en af de kraftigste robotstøvsugere på markedet. Det ses også tydeligt i vores test, hvor vi lader støvsugeren prøve at tage sig af både støv, dyrehår og muldjord.

Neatsvor X520 bestod testen med bravur, og det lykkedes endda at få den tunge muldjord op fra gulvet. Imponerende!

Men hvad med batterilevetiden? På trods af at motoren er en af de kraftigste på markedet, så formår Neatsvor X520 faktisk at holde sig i gang i 120-180 minutter. Præcis hvor længe batteriet holder vil afhænge af det effektniveau, som støvsugeren kører på. Ved behov vender støvsugeren naturligvis automatisk tilbage til ladestationen, som nemt kan placeres et lidt afsidesliggende sted.

Vi har også bemærket, at der er god kapacitet på støvbeholderen. Denne rummer i alt 0,6 liter, og du behøver derfor ikke tømme beholderen i tide og utide.

Indbygget moppefunktion

Den indbyggede vaskefunktion passer perfekt til parketgulvet.
Den indbyggede vaskefunktion passer perfekt til parketgulvet.

Flere nye robotstøvsugere bliver nu også leveret med indbygget moppe og vaskefunktion. Neatsvor X520 er ingen undtagelse, og med en vandtank på 350 milliliter kan den dække store områder uden at skulle skifte vand. Her skal du blot fylde vandtanken, og så er rengøringen i gang!

Vaskefunktionen kan nemt styres via mobilappen. Via navigationskortet får du et overblik over, hvor støvsugeren er placeret, og kortet kan bruges til at forhindre den i at vaske på tæpper og lignende. Vi savner stadig muligheden for at oprette No-Go-zoner. Med disse zoner kan du angive, hvor støvsugeren ikke skal gøre rent, men her bør du i stedet se på den lidt dyrere Neatsvor X600.

Selve resultatet har vi dog ikke meget at klage over. Neatsvor X520 efterlader et godt resultat, og robotten gør det meget nemmere at holde det rent og pænt derhjemme!

Neatsvor Logo

Neatsvor X520

Gode tilbud på Neatsvor X520!

Rigeligt med ekstra udstyr

Neatsvor X520 kommer med nyttigt tilbehør og reservedele.
Neatsvor X520 kommer med nyttigt tilbehør og reservedele.

Neatsvor X520 kommer med en masse nyttigt tilbehør. Her får du ganske enkelt alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med rengøringen, og vi sætter pris på, at der også er flere reservedele.

Robotstøvsugeren kommer med både ekstra moppe, vandspand, fjernbetjening, udskiftelige børster, ekstra filter og selvfølgelig en ladestation. Her behøver du ikke købe diverse tilbehør, og alt hvad du skal bruge, er inkluderet i pakken.

Vi på redaktionen sætter også pris på, at der medfølger 2 vådmopper. På den måde har du altid mindst én vådmoppe til rådighed, og rengøringen kan fortsætte som normalt, selvom den ene moppe er til vask.

Derudover kommer Neatsvor X520 med 2 ekstra børster, og rensebørsten gør det nemt at fjerne skidt og snavs fra støvbeholderen.

Brugervenlige løsninger

Neatsvor X520 Fjernbetjening
Den praktiske fjernbetjening er et godt alternativ til mobilappen.

Nogle robotstøvsugere kræver faktisk, at du bruger en mobilapp til at styre støvsugeren. Vi sætter derfor pris på, at Neatsvor X520 kommer med sin egen fjernbetjening, så du ikke skal bruge mobilappen.

Med fjernbetjeningen kan du nemt styre robotstøvsugeren. Samtidig kan du ændre tilstanden, opsætte tidsplaner, tænde for vaskefunktionen og justere sugekraften. Hvis det ønskes, kan du også aktivere Edge Cleaning, som er perfekt til rengøring af trange hjørner og lister.

Når det er sagt, anbefaler vi stadig, at du bruger mobilappen. Med appen får du ganske enkelt mere ud af produktet, og du finder også nogle funktioner, der ikke understøttes på fjernbetjeningen.

Neatsvor Logo

Neatsvor X520

Gode tilbud på Neatsvor X520!

Mobilapp

Som de andre robotstøvsugere fra Neatsvor styres X520 også ved hjælp af Tuya Smart-appen. Appen findes til både Android og iOS og fungerer lige så godt med X520 som de andre modeller.

Forbindelsen mellem appen og robotstøvsugeren fungerer som forventet og i løbet af få tastetryk er vi i gang. Efter at have tændt for støvsugeren kan du til enhver tid følge navigationskortet og samtidig få information om, hvor meget der er tilbage af rengøringen.

Ellers finder du selvfølgelig de samme funktioner i appen som på fjernbetjeningen. I appen kan du aktivere vådmoppefunktionen, ændre effektivitetsniveauet, aktivere Edge Cleaning, opsætte tidsplaner og meget mere. Den er meget brugervenlig!

Sammenfattende

Neatsvor X520 er en kraftig og funktionel robotstøvsuger med indbygget vaskefunktion. Batteritiden er god, og du har mulighed for at gøre rent i flere rum og på flere etager.

Sugekraften er overraskende god og er faktisk dobbelt så kraftig som forgængeren Neatsvor X500. På trods af dette er batteritiden stadig god (120 – 180 minutter), og støjniveauet er mere end acceptabelt.

I pakken finder du alt, hvad du måtte have brug for af ekstraudstyr, og vi sætter pris på, at mobilappen er nem at forstå og bruge.

På den anden side savner vi stadig muligheden for at oprette No-Go-zoner. Indtil videre er det kun topmodellen X600 Pro fra Neatsvor, der understøtter dette.

Neatsvor Logo

Neatsvor X520

Gode tilbud på Neatsvor X520!