Cosori Premium Smart Test

Indeholder annoncørlinks

Airfryers, eller varmluftsfriture, er blevet meget populære i nyere tid. Vi har fået fat på topmodellen Cosori Premium Smart. Lever den virkelig op til forbrugernes krav? Og hvilken score giver vi Cosori Premium Smart i vores test?

Kort Opsummeret

BEDSTE PREMIUM VALG - Cosori Premium Smart

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Cosori Premium Smart Airfryer
Kapacitet: 2.2 kg Touch-skærm: Ja Maksimal temperatur: 205 °C Forprogrammerede indstillinger: 11 Kompatibel med app: Ja Materiale: Børstet metal Effekt: 1700 W Vægt: 5,6 kg

Cosori Premium Smart er en opgradering af sin forgænger, Cosori Premium.

Funktionelt set er disse airfryers fuldstændig identiske. Begge modeller kommer med et stilrent design i børstet metal og har det samme gode udvalg af forprogrammerede indstillinger.

Efter at have testet Cosori Premium Smart sidder vi tilbage med et rigtig godt indtryk. Madkapaciteten er på hele 2,2 kilo, og Cosori Premium Smart er derfor perfekt, når det kommer til at lave mad til flere personer på samme tid.

Via kontrolpanelet kan du vælge mellem hele 11 forskellige forprogrammerede indstillinger, og det er nemt at finde gode opskrifter i det medfølgende opskriftshæfte. Alle opskrifterne er også tilgængelige i mobilappen. Det kan vi godt lide!

Selve resultatet blev også overraskende godt. Vi prøvede en lang række forskellige retter, og Cosori Premium Smart tog udfordringerne i stiv arm. Her kan du nemt og enkelt tilberede velsmagende og sund mad på en enkel måde!

Cosori Premium Smart tog sig rigtig godt ud i vores test. Airfryeren er nem at bruge, og de forprogrammerede indstillinger giver masser af muligheder. Her får du kvalitet på alle ledder og kanter!

Fordele

  • Stilfuldt design.
  • Mange indstillinger.
  • Nem betjening.
  • Brugervenlig mobilapp.
  • God kapacitet.
  • Nem rengøring.
  • Godt resultat!

Ulemper

  • Der kommer hurtigt fingeraftryk på kontrolpanelet.

Madlavning & Forhåndsindstillinger

Cosori Premium Smart Test

Det første, vi lagde mærke til ved Cosori Premium Smart, var det stilfulde design. Airfryeren leveres i børstet metal og står flot på køkkenbordet.
Udover madbeholderens gode kapacitet er Cosori Premium Smart heller ikke specielt stor. Perfekt til dig, der har begrænset plads i køkkenet!

Æstetisk er vi glade for produktet, men lad os tage det vigtigste først. Hvor velegnet er Cosori Premium Smart til at tilberede sund og velsmagende mad?

Cosori Logo

Cosori.dk

Gode tilbud på Cosori Premium Smart!

11 forskellige kokkeprogrammer

Kokkeprogrammer er enkle foruddefinerede tilberedningsprogrammer til forskellige retter. Disse programmer gør det nemt for dig at tilberede din mad hurtigt, og programmerne er specielt tilpasset forskellige ingredienser.

Blandt de mange forskellige airfryers på markedet skiller Cosori Premium Smart sig ud, hvis man ser på udvalget af disse programmerne. Med denne model har du mulighed for at vælge mellem hele 11 forskellige kokkeprogrammer.
Til sammenligning kommer topmodellerne fra Philips med 4-5 forudinstallerede programmer, og vi er derfor meget tilfredse med udvalget. Her blæser Cosori simpelthen konkurrenterne af banen!

Blandt programmerne finder du muligheder for både pommes frites, kylling, skaldyr, oksekød, bacon, rejer, frossenmad, grøntsager, rodfrugter, brød og dessert.

Meget godt resultat

Cosori Premium Smart French Fries
Det er næsten obligatorisk at prøve pommes frites i en airfryer. De bliver rigtig gode!

Kan man virkelig anskaffe sig en airfryer uden at prøve at lave pommes frites?

Pommes frites er mere eller mindre en signaturret for både airfryers og almindelige frituregryder, og vi skulle selvfølgelig se, hvordan Cosori Premium Smart tog udfordringen op. Har Cosori formået at producere en airfryer, der laver gode pommes frites?

Her vælger vi at svare med et klart og rungende JA!

Resultatet var enkelt og ligetil. Vi prøvede både frosne pommes frites og friske kartoffelstrimler, som vi selv skar. Smagen var simpelthen lækker, og vi kan ærlig talt ikke se behovet for at bruge en almindelig frituregryde, når resultatet er så godt som dette.

Selve madlavningen gik også som en drøm. Vi fulgte blot opskrifterne i appen og startede airfryeren med de anbefalede indstillinger.
Halvvejs i madlavningen hørte vi et lille bip fra Cosori Premium. Det var på tide at vende maden lidt for at få det bedst mulige resultat. Her er det næsten umuligt at fejle!

Cosori Logo

Cosori.dk

Gode tilbud på Cosori Premium Smart!

Grillspyd medfølger

Grillspyd i Cosori Premium Smart Airfryer
Grillspyddene er perfekte, hvis du vil have sommerstemning året rundt. Hvad med nogle lækre vegetarspyd?

Da vi første gang pakkede airfryeren ud, forstod vi ikke helt, hvad de medfølgende spyd skulle bruges til. Det varede stadig ikke længe, før det gik op for os. Grillspyd, selvfølgelig!

Vi skulle selvfølgelig prøve nogle gode vegetarspyd. Grillsæsonen kan jo holdes i gang hele året rundt, ikke?

Udover grillspyddene er der også en praktisk grillrist, som spyddene kan hvile på. Risten placeres nemt inde i madkurven, og det eneste man så skal gøre, er at vælge en passende tilberedning.
Vi valgte grøntsagsprogrammet, og efter cirka 10 minutter var grillspyddene klar. Godt og velsmagende tilbehør!

Brugervenlig betjening

Cosori Premium Smart kan som nævnt styres fra en tilhørende mobilapp. Heldigvis har Cosori dog gjort det muligt, at airfryeren nemt kan bruges uden mobilappen.

Tydeligt kontrolpanel

Cosori Premium Smart Betjeningspanel
Det praktiske kontrolpanel er nemt at bruge, og du finder genveje til alle kokkeprogrammerne.

En af de store fordele ved Cosori Premium Smart er det praktiske kontrolpanel. Her finder du tastaturgenveje til alle programmerne, og det er nemt at justere både tid og temperatur.

Via det indbyggede display får du hele tiden information om den resterende tid, og det er ganske enkelt legende let at komme i gang med madlavningen. Vi på redaktionen sætter også særligt pris på Keep Warm-funktionen. Det sikrer i praksis, at airfryeren holder på varmen, så du ikke skal bruge Pre Heat-funktionen, når der er kort tid til næste runde.

LCD-displayet vil også fortælle dig, hvornår det er tid til at vende maden inde i airfryeren. Premium Smart vil også afgive en lille lyd, så du ikke behøver stå ved airfryeren under madlavningen.

På anden side bemærkede vi, at der hurtigt kom nogle fingeraftryk på kontrolpanelet. Det betyder ikke så meget i det store hele, men det kan være en god idé at gå over panelet med en lille klud efter tilberedning.

Cosori Logo

Cosori.dk

Gode tilbud på Cosori Premium Smart!

Overlegen mobilapp

Cosori Premium Smart Mobilapp
Via den medfølgende mobilapp finder du masser af opskrifter, og madlavningen kan nemt startes fra appen.

Fair nok. Cosori Premium Smart kan sagtens bruges uden mobilappen, men bliver airfryeren endnu nemmere at bruge med mobilappen?

Generelt er vi ofte lidt skeptiske, når vi ser forskellige produkter til hjemmet, som kan styres fra en mobilapp. Tilslutningsprocessen bliver ofte lidt kompliceret og fører ofte til mere besvær end gavn. Dette er ikke tilfældet med Cosori Premium Smart!

VeSync-appen er meget brugervenlig og har i skrivende stund mere end 500.000 downloads i Android Play Store. Med over 8.000 anmeldelser har appen en gennemsnitlig vurdering på 4,4 stjerner. Dette taler for sig selv!

Tilslutningsprocessen er faktisk ret enkel. Efter at have downloadet appen skal du blot finde det rigtige produkt på listen og derefter trykke på tilslut VeSync og Cosori sørger så for resten, og mobiltelefonen forbindes til airfryeren.

Via mobilappen får du adgang til over 100 forskellige opskrifter. Disse er specielt tilpasset Cosori Premium Smart, og opskrifterne ser ud til at være komplette. Der gives god information om, hvordan maden skal tilberedes – både før og efter maden er lagt i airfryeren. I hver eneste opskrift finder du også en knap til at lave netop denne opskrift. Når du trykker på denne, vil Cosori Premium Smart automatisk skifte til de indstillinger, der er angivet i opskriften. Det kan vi godt lide!

Eget opskriftshæfte

Cosori Premium Smart Airfryer Oppskriftshefte
Du behøver ikke nødvendigvis at bruge den tilhørende mobilapp. I det medfølgende opskriftshæfte finder du en masse god inspiration.

Cosori Premium Smart kan som nævnt også bruges uden mobilappen. Her har Cosori haft fokus på at give i både pose og sæk, og det medfølgende opskriftshæfte er perfekt til dig, der vil gøre det på den “gamle måde”.

Opskrifterne er de samme som dem, der findes i appen, og instruktionerne er klare og tydelige. Den eneste ulempe ved opskriftsbogen er, at du naturligvis selv skal vælge programmerne via kontrolpanelet.

Beholderkapacitet og rengøring

Cosori Premium Smart kommer med en stor madkurv. Kurven rummer hele 2,2 kilo, og den er indrettet, så man kan lave mad til 3 – 5 personer ad gangen. Skal der laves mad til endnu flere, sørger Keep Warm-funktionen for, at airfryeren ikke skal genopvarmes mellem hver omgang.

Men hvad med efter madlavningen? Hvor nemt er det at rengøre Cosori Premium Smart?

Den aftagelige madkurv er ikke-klæbende og er både PFOA- og BPA-fri. Du vælger selv, om du vasker den i hånden eller i opvaskemaskinen, og producenten reklamerer selv med, at madkurven tåler opvaskemaskine. Praktisk for dig, der helst ikke vil bruge tid på at vaske i hånden!

Sammenfattende

Cosori Premium Smart lever op til forventningerne, og sådan skal det også være. Airfryeren kommer med en bred vifte af forprogrammerede indstillinger og skiller sig ud som en af de mest brugervenlige på markedet.

Selve tilberedningsresultatet var meget godt, og vi er alt i alt meget glade for dette produkt. 5 ud af 5 stjerner i vores test!

Cosori Logo

Cosori.dk

Gode tilbud på Cosori Premium Smart!