Mofibo Anmeldelse: Test & Erfaringer!

Mofibo Feature

Indeholder annoncørlinks

Mofibo slutter sig til rækken af udbydere af lydbøger og e-bøger online. Hvad var vores erfaringer med Mofibo, og hvad var resultatet af vores test?

Mofibo Logo

Mofibo

Lydbøger og e-bøger hos Mofibo.

Mofibo Anmeldelse: Kort Resumé

Mofibo

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Mofibo Logo

Mofibo blev lanceret på det danske marked i 2014 og har siden leveret både lydbøger og e-bøger til sine abonnenter. Virksomheden stammer fra det svenske firma Bokilur, som blev startet op allerede i 2005. I 2007 skiftede de navn til Storytel, hvor Mofibo er en del af Storytel.

Mofibo tilbyder over 400.000 lydbøger og e-bøger på enten dansk, svensk eller engelsk. I praksis er dette et af de mest omfattende lydbogsbiblioteker, vi har set på markedet.

I alt finder du 4 forskellige abonnementstyper hos Mofibo. Prisen på abonnementerne er fra 129 kr. til 199 kr. om måneden. Flere af abonnementerne understøtter både offline-tilstand og Kids Mode, og der er ingen begrænsninger på, hvor mange timer du kan lytte om måneden. Den eneste undtagelse er Mofibo Light, hvor du får 20 timers lyttetid om måneden.

Det, der adskiller de forskellige abonnementer fra hinanden, er primært, hvor mange brugerprofiler du kan oprette, og abonnementerne har også visse begrænsninger på, hvor mange der kan lytte på samme tid.

Mofibos mobilapp har en gennemsnitlig vurdering på 4,4 / 5,0 stjerner baseret på over 372.000 anmeldelser. Dette stemmer også godt overens med vores erfaringer, og vi sidder tilbage med indtrykket af, at appen er både funktionsrig og brugervenlig. Via appen kan du blandt andet justere afspilningshastigheden, som du ønsker!

Mofibo tilbyder et omfattende bibliotek af lydbøger og e-bøger. Alle abonnementerne understøtter offline-tilstand, og der er ingen begrænsning på, hvor meget du kan lytte på en måned!

Fordele

  • Meget godt udvalg.
  • Kids Mode.
  • Offline indhold.
  • Personlige mål.
  • Ingen tidsbegrænsning.
  • God app.
  • Ubegrænset lytning.
  • Mulighed for flere brugerprofiler.

Ulemper

  • Lidt begrænset indhold i fantasy/sci-fi.

Flere abonnementstyper

Som de fleste andre lydbogs- og e-bogsudbydere er Mofibo tilgængelig gennem flere forskellige abonnementstyper.

1. Mofibo Light

Pris: 89 kr / mnd

Med Mofibo Light kan du lytte eller læse i op til 20 timer om måneden. Prisen for dette abonnement er 89 kr./måned.

Abonnementet fornyes hver 30. dag, hvor du får 20 nye timer den næste måned. Et godt valg til dig, der bare gerne vil læse og lytte lidt en gang imellem!

Mofibo Logo

Mofibo

Se tilbud på Mofibo Light

2. Mofibo Unlimited

Pris: 129 kr / mnd

Mofibo Unlimited har et prisskilt på 129 kr. om måneden. På trods af at dette er det mest overkommelige abonnement, får du ubegrænset lytte- og læsetid.

Derudover giver abonnementet dig mulighed for at downloade bøger, så du kan lytte/læse uden adgang til internettet. Du kan dog kun oprette 1 brugerkonto med dette abonnement. Vi har dog bemærket, at 2 personer kan streame på samme tid, hvor en af brugerne skal være i standardtilstand, mens den anden bruger kan streame i Kids Mode.

Mofibo Unlimited er velegnet til dig, der kun skal bruge abonnementet til dig selv, eller som måske vil dele abonnementet med en af de mindste i huset!

Mofibo Logo

Mofibo

Se tilbud på Mofibo Unlimited.

3. Mofibo Family

Pris: 169 kr / mnd

Mofibo Family er specielt designet til at passe til den gennemsnitlige danske familie. Med familieabonnementet kan du oprette 2 brugerkonti. 4 brugere kan bruge den på samme tid. 2 af brugerne kan streame i standardtilstand, mens de sidste 2 brugere kan streame i Kids Mode.

Det er derfor ikke svært at se, at Mofibo Family er perfekt til et forældrepar med 1-2 børn. Mor og far kan oprette deres egen brugerkonto, mens børnene kan nyde Kids Mode til enhver tid.

Med et prisskilt på 169 kr./måned kan man heller ikke sige, at abonnementet er specielt dyrt. Med i abonnementet får du naturligvis også ubegrænset lyttetid og mulighed for offline-tilstand.

Mofibo Logo

Mofibo

Se tilbud på Mofibo Family.

4. Mofibo Family Plus

Pris: 199 kr / mnd

Mofibo Family Plus koster 199 kr./måned, og er velegnet til dig, der ønsker at dele abonnementet med andre i din familie. Med dette abonnement kan du oprette 3 brugerprofiler, og i alt kan 6 personer streame på samme tid.

3 af brugerne kan streame i standardtilstand, mens de andre er begrænset til Kids Mode. Uanset om du er en stor familie med mange børn, eller du blot ønsker at dele abonnementet med familie og venner, er dette et godt valg.

Offline-tilstand og ubegrænset lyttetid er selvfølgelig også inkluderet i dette abonnement!

Mofibo Logo

Mofibo

Se tilbud på Mofibo Family Plus.

Gratis prøveversion

De fleste udbydere af lydbogsapps tilbyder en uforpligtende gratis prøveperiode. Mofibo er ingen undtagelse.

Med Mofibo kan du nemt teste tjenesten i 14 dage, før du beslutter dig. Hvis du er tilfreds med tjenesten, fortsætter abonnementet automatisk efter 14 dage. Og frygt ikke – du får selvfølgelig besked inden prøveperioden udløber!

Vi har desuden bemærket, at Mofibo ikke har nogen form for bindingstid ud over de 30 dage, du allerede har betalt for. Det kan vi godt lide!

Over 400.000 lyd- og e-bøger

Du kan som nævnt finde over 400.000 titler via Mofibos bibliotek. Via appen kan du vælge mellem en lang række kategorier. Vi kan blandt andet nævne børnebøger, klassikere, romaner, biografier, krimier, noveller og thrillere. Der er med andre ord noget for enhver smag!

Vi bemærker også, at flere af bøgerne findes både som lydbøger og e-bøger. Perfekt til dig, der ikke kun vil lytte, men også læse lidt i ny og næ. Det er rigtigt, at ikke alle bøger er tilgængelige som både lydbog og e-bog. Nogle få af titlerne er kun tilgængelige til læsning, mens størstedelen er tilgængelige enten som lydbog eller lydbog/e-bog kombineret.

Men hvad med udvalget inden for de forskellige genrer og kategorier?

Mofibo skiller sig særligt godt ud i kategorierne børnebøger, klassikere, romaner, biografier, dokumentarer, krimier, noveller og thrillere. Det gælder både dansk og engelsk indhold!

Hvis vi skal fremhæve nogle kategorier, hvor Mofibo ikke har så meget indhold, vil det være inden for genrerne personlig udvikling og fantasy/sci-fi. Dette er i øvrigt ikke unikt for Mofibo, og sammenlignet med de andre udbydere ser udvalget faktisk ud til at være lidt bedre. Efter at have gennemgået Mofibos lydbøger og e-bøger, er vi kort sagt imponeret over, hvor meget indhold du kan finde. Der er noget for enhver smag.

På trods af at indholdet inden for fantasy/sci-fi er en smule mere begrænset, finder du stadig mange kendte titler. Vi kan blandt andet nævne Ringenes Herre, Game Of Thrones, Hobbitten og en lang række Stephen King-titler. Harry Potter kan man selvfølgelig også finde!

God mobilapp

Mofibo Feature

Efter at have kigget grundigt på, hvilket slags indhold Mofibo har at tilbyde, var det tid til at se på selve mobilappen.

Det første indtryk er godt. Med over 372.000 anmeldelser og en gennemsnitlig vurdering på 4,4 / 5,0 stjerner ser det ud til, at kunderne er tilfredse. Og det var vi også!

Efter at have registreret en bruger, bliver vi bedt om at vælge nogle af vores yndlingskategorier. Disse valg bruges til, at du kan få dine egne, personlige anbefalinger i appen. Med over 400.000 titler bliver du nødt til at få nogle gode forslag. Det kan ikke desto mindre være lidt svært at finde lydbøger og e-bøger i det store hav af titler.

Heldigvis gør Mofibo et godt stykke arbejde her. Efter at have slået vores yndlingsgenrer ind, får vi gode og tilpassede forslag baseret på, hvad vi godt kan lide at læse. Udover den personlige topliste får du også et godt overblik over månedens anbefalinger og kommende højdepunkter.

Via appen kan du også opsætte dine egne personlige lyttemål. Dette er perfekt til dig, der gerne vil læse/lytte mere i hverdagen og kan være en stor motivation for dig, der kæmper lidt med at komme i gang. Samtidig giver statistiksiden dig et godt indblik i dine egne læsevaner. Det er sjovt nok!

Som tidligere nævnt kan du også downloade bøgerne, hvis det er nødvendigt. På denne måde slipper du for at bruge din datatrafik, når du er på farten. Ydermere kan du også justere afspilningshastigheden som du ønsker, og bogmærkefunktionalitet er naturligvis inkluderet.

Samtidig vil vi også fremhæve Kids Mode. Med denne tilstand vil kun børnevenlige bøger blive vist i appen. Perfekt til de små!

Mofibo Anmeldelse: Sammenfattende

Mofibo tilbyder et omfattende bibliotek af lydbøger og e-bøger. Alle abonnementerne understøtter offline-tilstand, og der er ingen begrænsning på, hvor meget du kan lytte på en måned!

Mofibo Logo

Mofibo

Lydbøger og e-bøger hos Mofibo.