BookBeat Test: Godt udvalg!

BookBeat

Indeholder annoncørlinks

BookBeat er nu gået ind på det danske marked og slutter sig til rækken af udbydere af online lydbøger. Hvordan tager BookBeat sig ud i vores test, og hvad var vores erfaringer med udbyderen?

BookBeat Logo

BookBeat

Lydbøger og e-bøger direkte på din mobil!

BookBeat Test: Kort Oversigt

BookBeat

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
BookBeat Logo

BookBeat er en nykommer på det danske marked og tilbyder en overkommelig abonnementstjeneste på lydbøger og e-bøger.

Hos BookBeat kan du vælge mellem 3 forskellige pakker, hvor hver af pakkerne er tilpasset forskellige brugsmønstre. Basic-pakken giver dig mulighed for at lytte op til 20 timer om måneden, mens du med Standard-pakken kan lytte hele 100 timer om måneden. Til storforbrugeren kan vi også nævne premium-pakken, som giver ubegrænset lytning og læsning!

Efter at have kigget på BookBeats bibliotek er vi generelt tilfredse med udvalget. Her finder du mange danske favoritter, samtidig med at du får adgang til romaner, krimi, faglitteratur, biografier og gode klassikere. Vi sætter også pris på det brede udvalg af børnebøger!

BookBeat tilbyder selvfølgelig også sin egen mobilapp. Med en gennemsnitlig vurdering på 4,3 / 5 stjerner baseret på over 15.000 anmeldelser kan du føle dig sikker på, at dette er en god og brugervenlig app!

BookBeat har en lang historie på det internationale marked og er nu endelig lanceret i Danmark. Vi på redaktionen sætter pris på det brede udvalg af lydbøger og e-bøger, og de forskellige pakker byder på gode valgmuligheder!

Fordele

  • Gratis prøveversion.
  • Brugervenlig
  • Ingen tidsbegrænsning.
  • Offline indhold.
  • Op til 5 samtidige brugere.

Ulemper

  • Begrænset indhold for nogle genrer.

Godt udvalg af lydbøger og e-bøger

Det første, vi bør nævne, er det brede udvalg af lydbøger og e-bøger. I alt får du adgang til over 500.000 bøger på platformen, og der er derfor ikke meget at udsætte på selve udvalget.

Via hjemmesiden og appen er bøgerne nemt kategoriseret efter genre, og vi har ingen problemer med at finde den genre, vi bedst kan lide. Her kan du vælge mellem romaner, krimi, biografier, romantik, personlig udvikling, humor og meget mere!

Vi på redaktionen sætter også pris på, at flere af genrerne er opdelt i praktiske underkategorier. Det gør det nemt at finde de bøger, du gerne vil læse/lytte til, og alle bøgerne findes både som lydbøger og e-bøger.

Som nævnt får du adgang til over 500.000 bøger. Ønsker du derimod kun danske lydbøger/e-bøger, er udvalget noget mere begrænset. Indenfor genrerne romantik, børnebøger, romaner og krimi er det danske udvalg tilfredsstillende, men vi så gerne, at udvalget til humor, science fiction og fantasy var bedre. Indenfor fantasy-genren finder du klassikeren Harry Potter, men vi savner også kendte titler som Ringenes Herre og Game of Thrones.

Hvis du er tryg ved engelske bøger, vil udvalget være betydeligt bedre, og du vil have et hav af forskellige bøger at vælge imellem.

Flere forskellige pakker

Lydbog-app

Hos BookBeat kan du vælge mellem 3 forskellige pakker, hvor hver af pakkerne er tilpasset, hvor meget lyttetid du ønsker om måneden. Uanset hvilket abonnement du vælger, får du adgang til hele biblioteket af lydbøger!

Basic-pakken

Pris: 79 kr / mnd

Basic-pakken er abonnementet for dig, der ønsker at lytte til et begrænset antal lydbøger i løbet af måneden. Inkluderet i pakken får du 20 timers streaming af lydbøger, og prisen er i skrivende stund 79 kr / måned.

Dette abonnement er derfor velegnet til dig, der ikke lytter meget til lydbøger. Husk, at du altid kan opgradere dit abonnement, hvis det er nødvendigt!

BookBeat Logo

BookBeat

Bestil Basic-pakken her!

Standard-pakken

Pris: 109 kr / mnd

Standard-pakken er velegnet til den gennemsnitlige forbruger. Her kan du lytte i 100 timer om måneden, og abonnementet har en pris på 109 kr / måned.

For de fleste af os er 100 timers lyttetid om måneden nok. Har du stadig brug for et større abonnement, anbefaler vi premium-pakken.

BookBeat Logo

BookBeat

Bestil standard-pakken her!

Premium-pakken

Pris: 149 kr / mnd

Premium-pakken er det største abonnement hos BookBeat og koster 149 kr / måned. Med dette abonnement får du adgang til alle lydbøgerne med ubegrænset lytning og læsning. Perfekt til storforbrugeren!

BookBeat Logo

BookBeat

Bestil premium-pakken her!

Brugervenlig app

BookBeat beskrives som en af de bedste lydbogsapps på markedet. En god bekræftelse på, at BookBeat er blandt de bedste, kan ses på Google Play Store, hvor appen har 4,3/5 stjerner baseret på over 15.000 anmeldelser.

Appen er naturligvis ikke kun tilgængelig til Android. BookBeat er også tilgængelig på iOS, og appen understøtter også både Apple Watch og Chromecast!

Selve appen fremstår som overskuelig og brugervenlig. I vores testperiode mærkede vi ikke noget særligt negativt ved appen – tværtimod. Det ser ud til at være nemt at navigere mellem forskellige genrer og kategorier, og inspirationsfanen giver gode og specialtilpassede anbefalinger. Samtidig er søgefunktionen som forventet, og designmæssigt fremstår appen minimalistisk og overskuelig.

Via appen kan du også tilføje bogmærker, gemme bøger til senere, ændre skriftstørrelse, justere afspilningshastigheden og meget mere.

Den bedste og mest ønskede funktion er stadig muligheden for offline afspilning. Med denne funktion kan du nemt downloade lydbøgerne i forvejen, så du ikke skal bruge mobildata, når du er udenfor huset. Det kan vi godt lide!

BookBeat Logo

BookBeat

Lydbøger og e-bøger direkte på din mobil!

Prøveperiode og bindingsperiode

Hvad er bedre, end noget der er gratis? Hos BookBeat får du en helt uforpligtende 14 dages prøveperiode, så du kan teste tjenesten inden du vælger et abonnement. Du skal udfylde kortoplysningerne korrekt, før du bruger prøveperioden, men der bliver ikke trukket noget fra din konto, før de første 14 dage er gået.

Vi på redaktionen sætter pris på, at du kan teste tjenesten i ro og mag, inden du skal betale for at bruge den. Samtidig gør vi opmærksom på, at der ikke er nogen bindingsperiode, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement!

BookBeat Test: Sammenfattende

Alt i alt er BookBeat en god og komplet lydbogsapp. Vi sætter pris på den brugervenlige oplevelse, og selve mobilappen er en af de bedre på markedet.

Generelt tilbyder BookBeat et godt udvalg af lydbøger. Indenfor genrerne romantik, børnebøger, romaner og krimi er det danske udvalg tilfredsstillende, men vi ser gerne, at udvalget til humor, science fiction og fantasy er noget bedre.

Prisniveauet kan man ikke klage over, og de fleste vil kunne klare sig med standard-pakken, hvor man kan lytte til lydbøger 100 timer om måneden. Med en gratis prøveperiode er der ikke meget at tabe ved at prøve BookBeat. Vi anbefaler det helt sikkert!

BookBeat Logo

BookBeat

Lydbøger og e-bøger direkte på din mobil!