Podimo Anmeldelse: Den bedste podcast-app på markedet?

Podimo Podcast-app

Indeholder annoncørlinks

Podimo skiller sig ud blandt udbyderne af podcasts, da du også får adgang til lydbøger. Hvordan tager Podimo sig ud i vores test, og hvordan var vores oplevelse?

Podimo.dk logo

Podimo

Podcasts og lydbøger hos Podimo

Podimo Anmeldelse: Kort resumé

BEDSTE PODCAST-APP - Podimo

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
Podimo.dk logo

Podimo blev lanceret i Danmark i 2019 og er siden vokset til at blive en af de største podcast- og lydbogsapps på markedet.

Via Podimo får du adgang til et bredt udvalg af podcasts, og du finder mange kendte navne på listen.

Det, der gør Podimo til en unik tjeneste, er, at du får adgang til både podcasts og lydbøger. Udvalget af podcasts er som nævnt rigtig godt, og du kan faktisk finde en god del titler blandt lydbøgerne. Podimo har ganske vist en del færre lydbøger end konkurrenterne, men kombinationen af lydbøger og podcasts gør stadig, at Podimo tager sig godt ud i vores test.

Som abonnent hos Podimo kan du vælge mellem 2 forskellige abonnementer. Du får adgang til alle podcasts og lydbøger med begge abonnementer. Forskellen er helt enkelt, at du kun får 10 timers lyttetid til lydbøger med det billigste abonnement. Du kan lytte til podcastene lige så meget du vil, uanset hvilket abonnement du vælger!

Prisniveauet er også lige så fornuftigt. Det gratis abonnement er helt gratis, mens Premium abonnementet har et prisskilt på 59 kr /måned. Det kan vi godt lide!

Podimo tilbyder både podcasts og lydbøger gennem deres tjeneste. Udvalget er godt, og appen er nem at bruge!

Fordele

  • Fornuftig pris.
  • Gratis prøveversion.
  • Ingen binding.
  • Podcasts og lydbøger.
  • Mange forskellige podcasts.
  • Brugervenlig app.
  • Offline tilstand.

Ulemper

  • Kan ikke sætte flere brugerprofiler op.
  • Hent lydbøger til børn.
  • Få lydbøger sammenlignet med lydbogsapps.

Forskellige abonnementstyper

Podimo har 2 forskellige abonnementstyper. I det store og hele sætter vi pris på, at der er relativt få abonnementer at vælge imellem, og prismodellen fremstår som enkel og overskuelig. Her er det nemt at vælge et godt abonnement.

Den store fordel ved Podimos service er, at du ikke kun får adgang til lydbøger. Her kan du også lytte til et hav af forskellige podcasts!

1. Podimo Free

Pris: Gratis!

Det første vi bemærker er, at Podimo har et abonnement, der er helt gratis. Med dette abonnement får du adgang til alle podcasts, der allerede er åbne via Podimos eget RSS-feed.

Med det gratis abonnement er der heller ingen begrænsninger på, hvor meget du kan lytte. Der er helt ubegrænset brug!

Ulempen er selvfølgelig, at du ikke får adgang til det eksklusive indhold hos Podimo. Podimo Originals er heller ikke tilgængelig via det gratis abonnement.

2. Podimo Premium

Pris: 59 kr / mnd

Podimo Premium har en samlet pris på 59 kr / måned.

Med Podimo Premium får du adgang til alle podcasts på platformen. Her finder du eksklusivt indhold fra over 100 podcastere, og alle app-funktioner er tilgængelige.

Fornuftig pris!

Podimo.dk logo

Podimo

Podcasts og lydbøger hos Podimo

Gratis prøveversion

De fleste lydbogsapps på markedet tilbyder en gratis prøveperiode. Denne prøveperiode varer generelt 14 dage. Det gælder også Podimo!

Prøveperioden er naturligvis helt uforpligtende, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Når du først er blevet betalende kunde, er der heller ingen bindingsperiode på abonnementet, udover den periode du allerede har betalt for. Det kan vi godt lide!

Godt udvalg af podcasts

Podimo Lydbøger og Podcaster

Lad os gøre én ting helt klart. Podimo skiller sig uden tvivl ud i mængden. Via appen får du ikke kun adgang til podcasts, men også en hel del lydbøger.

Blandt podcastene finder du mange kendte og gode favoritter. Her finder du et godt udvalg inden for både underholdning, sundhed, business, historie, personlige historier og meget mere. Podimo har åbenbart også indset, at true crime er populært, og du finder mange gode podcasts og lydbøger til krimi-elskeren.

Ser man kun på lydbøgerne, er udvalget hos Podimo også relativt godt. På biblioteket finder du flere kendte danske titler!

Lydbogsudvalget hos Podimo er dog mere begrænset end ved andre lydbogsapps. Podimo har blandt andet ikke ret mange børnebøger.

På trods af at Podimo ikke har det største udvalg af lydbøger, tager tjenesten sig stadig rigtig godt ud i vores test. Meget af grunden til dette er det gode udvalg af podcasts. Endelig en app, der tilbyder både podcasts og lydbøger på ét sted!

Podimo.dk logo

Podimo

Podcasts og lydbøger hos Podimo

Mobilapp

Podimo har således et godt udvalg af både podcasts og lydbøger. Men hvad med selve appen? Hvor god er den i brug?

Det første indtryk er godt. Via Google Play Store har Podimo-appen en gennemsnitlig vurdering på 4,3 / 5,0 stjerner. Dette er baseret på over 14.000 anmeldelser, og appen har over 1 million downloads!

Den gode feedback er også i tråd med vores erfaringer med appen. Designmæssigt fremstår appen stilren og moderne, og vi har ingen problemer med at finde rundt i appen. På hjemmesiden finder du blandt andet personlige anbefalinger baseret på det, du har lyttet til før. Hvis det ønskes, kan du også ændre dine interesser via kontofanen, så anbefalingerne bliver så gode som muligt.

Vi bemærker endvidere, at søgefunktionen fungerer godt. Derudover kan du filtrere resultaterne ud fra, om du leder efter et podcast eller en lydbog. Det kan vi godt lide!

Selvfølgelig understøtter Podimo-appen også download af indhold til offline-tilstand, justering af afspilningshastighed, bogmærker og dvalefunktion.

Hvis du er rigtig glad for Podimo, kan du også invitere dine venner til at bruge platformen. For hvert nyt medlem, du rekrutterer, får du 1 måned gratis!

Podimo Anmeldelse: Sammenfattende

Podimo tilbyder både podcasts og lydbøger via deres tjeneste. Udvalget af podcasts er godt, og appen er nem at bruge!

Podimo.dk logo

Podimo

Podcasts og lydbøger hos Podimo