HelloFresh Anmeldelse: Test & Erfaringer!

Indeholder annoncørlinks

Siden lanceringen i 2020 er HelloFresh blevet en af de mere populære måltidskasser på markedet. Hvad var vores erfaringer med HelloFresh?

Måltidskasser leveret til døren er på det seneste blevet mere og mere populære, og der kommer hele tiden nye leverandører på markedet.

For mange er det en enkel og praktisk løsning. Du behøver ikke at finde ud af, hvad du skal have til aftensmad, og du skal ikke hen i butikken for at handle. Derudover kan en måltidskasse give dig mulighed for at prøve noget, du aldrig selv ville finde på, og er en god måde at finde nye smagsvarianter og favoritter i køkkenet.

Efter at have set alle de positive tilbagemeldinger fra kunderne, var vi på redaktionen spændte inden vores test af HelloFresh. Her har vi arbejdet grundigt, og blandt andet taget højde for kvaliteten af råvarer, menuvalg, leveringstider og kundetilfredshed.

Læs videre for at se mere om vores oplevelse med HelloFresh!

HelloFresh Logo

HelloFresh

Måltidskasse hos HelloFresh

HelloFresh Anmeldelse: Kort Opsummering

HelloFresh

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-circle star-circle star-circle star-circle star-circle
HelloFresh Logo

HelloFresh er en relativt ny leverandør på det danske marked, men har stadig stor erfaring med levering af gode og velsmagende måltidskasser.

Siden opstarten i Tyskland i 2011 har virksomheden fået mere end 7,3 millioner kunder og har leveret over 600 millioner måltidskasser.

HelloFresh tilbyder i alt 6 forskellige måltidskasser og kommer med en ny og spændende menu hver eneste uge.

Derudover får du også gode valgmuligheder i forhold til, hvor mange måltider du ønsker per måltidskasse. Samtidig kan du også vælge, hvor mange personer måltidskassen skal tilpasses til.

Vi på redaktionen sætter også stor pris på, at HelloFresh er CO2-neutral, i og med at de kompenserer for 100 % af den direkte CO2-udledning fra virksomheden!

Efter vores test af HelloFresh kan vi konkludere, at råvarerne er af topkvalitet. Samtidig gik både ordren og leveringen fuldstændig gnidningsfrit. Det er bare helt i top!

Fordele

 • Stort leveringsområde.
 • Fornuftig pris.
 • Godt udvalg af måltidskasser.
 • Ugemenu.
 • CO2-neutral.
 • Egen app.

Ulemper

 • Ingen specialtilpasset måltidskasse for allergikere.

Gode råvarer

Grøntsagerne fra HelloFresh er af høj kvalitet.
Råvarerne fra HelloFresh er af høj kvalitet. Det gælder både kød, fisk og grøntsager!

Inden vi modtog vores måltidskasse fra HelloFresh, var vi meget begejstrede for selve kvaliteten. Desværre ser man ofte, at både måltidskasser og online dagligvarebutikker får dårlig feedback på kvaliteten af råvarerne. Det gælder især grøntsagerne, som ofte ikke er af den kvalitet, man ønsker.

Da vi pakkede maden ud fra HelloFresh, kunne vi hurtigt konstatere, at kvaliteten var tilfredsstillende. Og det var vi glade for at se!

Grøntsagerne var friske og fine. Faktisk var kvaliteten, som om vi havde været i butikken og selv håndplukket de bedste grøntsager. Det er vi meget glade for, og det er tydeligt, at HelloFresh er seriøs omkring sin politik med at levere friske råvarer lige til døren.

Det samme gælder kød, fisk og kylling. I vores måltidskasse var der 4 måltider. 2 af måltiderne havde kylling som hovedingrediens, mens de sidste 2 havde kød og fisk. Holdbarheden på maden var så absolut god nok, og vi kunne også godt lide de gode tips, vi fik fra HelloFresh. Hvis holdbarheden er lidt kortere for nogle ingredienser, bliver man nemlig rådet til at bruge disse først. Det er enkelt og brugervenligt!

HelloFresh Logo

HelloFresh

Måltidskasse hos HelloFresh

Varieret menu og praktiske opskriftshæfter

HelloFresh opskrifter
De praktiske opskriftshæfter er nyttige, når du laver mad.

Hvem er ikke træt af det store spørgsmål og det evige tema: “Hvad skal vi have til aftensmad i dag?”

Med HelloFresh behøver du heldigvis ikke tænke på dette. Når du vælger mellem forskellige måltidskasser, får du gode og tilpassede forslag til en varieret ugemenu. Hvis det ønskes, kan man selvfølgelig også erstatte nogle måltider på menuen med noget, der frister mere.

Da vi bestilte, valgte vi den klassiske menu. Disse opskrifter indeholder både kød og fisk. Samtidig finder du også elementer af forskellige vegetarretter. Efter nogle justeringer fra vores side, endte vi med denne spændende menu.

 • Cajunpaneret kylling med krydrede kartofler og frisk tomatsalat.
 • Vietnamesisk kyllingebowl med vilde ris og hurtig myntesalat.
 • Ponzuglaseret laks med ingefærris og sort sesammayonnaise.
 • Asiatiske tacos med hakket kød og stærk srirachadressing.

Menuen tiltalte os virkelig, og vi nød især den cajunpanerede kylling. Her får du spændende måltider, du normalt ikke selv ville tænke på at lave. En hel del bedre end at leve af slik fra køkkenskabet!

Måltidskassen kom også med opskrifter til hver af retterne. De detaljerede opskrifter forklarede nemt, hvordan maden skulle tilberedes, og samtidig behøvede vi ikke at søge efter retterne på nettet for at finde ud af, hvordan de skulle tilberedes.

Vi ved ikke med jer, men for vores vedkommende skal opskrifterne i hvert fald ikke smides ud. Vi skal lave dem igen!

HelloFresh Logo

HelloFresh

Måltidskasse hos HelloFresh

Praktiske portionspakker

HelloFresh Portionspakker
Ris, dressing og lignende leveres i praktiske portionspakker. Perfekt til at reducere madspild!

Når du bestiller en måltidskasse fra HelloFresh, får du lige det, du har brug for. Undtagelsen er de typiske basisvarer, såsom smør, salt, peber og lignende. Det er noget de fleste har i forvejen, og det er derfor helt fint, at måltidskasserne bliver leveret uden basisvarerne.

Samtidig bemærker vi, at løsningerne fra HelloFresh hurtigt kan bidrage til reduceret madspild. De praktiske portionspakker indeholder præcis det, du skal bruge til at tilberede måltidet. På den måde undgår du den klassiske fælde med at lave for meget mad.

Samtidig har portionerne den helt rigtige størrelse. Undertegnede er en ung mand på 30 år med et højt aktivitetsniveau, og portionerne føltes stadig store nok. Det kan vi godt lide!

Bogstavsmærkede pakker

Råvarerne lægges i bogstavsmarkerede emballage.
Med den bogstavsmærkede emballage er det nemt at holde styr på tingene.

HelloFresh har ikke overladt noget til tilfældighederne. Hvis måltidskassen indeholder relativt mange måltider, kan det hurtigt blive lidt uoverskueligt. Hvilke ingredienser hører til hvilke retter?

HelloFresh har løst dette problem på en god måde. I æsken lægges råvarerne i deres egen bogstavsmærkede emballage. Med disse kan du nemt holde styr på, hvilken ret de forskellige ingredienser hører til. Enkelt, brugervenligt og intuitivt!

Hvor meget koster HelloFresh?

Prisniveauet hos HelloFresh er overraskende lavt. En måltidskasse til 4 personer med 5 måltider vil koste 899 kroner (inkl. fragt). Dette er faktisk billigere end flere af de andre etablerede leverandører på markedet, og fragtprisen er kun 29 kroner.

Ønsker du kun 3 måltider, koster kassen 579 kroner inklusiv fragt. Her får du uden tvivl mest for pengene, hvis du går efter alle 5 måltider, og vi så gerne, at prisen var lidt lavere for de små måltidskasser.

HelloFresh Logo

HelloFresh

Måltidskasse hos HelloFresh

Levering

HelloFresh Måltidskasse

HelloFresh har et overraskende bredt leveringsområde, og de udvider hele tiden med nye områder. Via hjemmesiden får du et godt overblik over forskellige steder, hvor HelloFresh kan levere, og vi sidder tilbage med et indtryk af, at de absolut er konkurrencedygtige i forhold til de andre danske leverandører.

Vi kan naturligvis ikke liste alle de steder, hvor HelloFresh leverer, og vi anbefaler derfor, at du tager et kig på denne oversigt.

Måltidskasserne leveres som standard mellem 12:00 – 17:00 eller fra 17:00 – 22:00. Præcis hvornår det bliver leveret afhænger af, hvor i landet du befinder dig. Vi sætter også pris på, at HelloFresh leverer hele ugen – også lørdag og søndag. Du kan til enhver tid se en oversigt over forventet levering via appen til HelloFresh.

Hvis du ikke er hjemme, når leveringen ankommer, vil chaufføren kontakte dig direkte for at finde en god løsning. Måltidskassen er spækket med isolering og isposer, så råvarerne holder den gode kvalitet, uanset om varerne skal stå ude et stykke tid.

Vi på redaktionen sætter også pris på, at HelloFresh er CO2-neutral. Ved at investere i grønne tiltag gennem Planetly kompenseres der for 100 % af den direkte CO2-udledning, der er forbundet med virksomheden, og vi kan rigtig godt lide, at HelloFresh fokuserer på bæredygtige løsninger.

HelloFresh Logo

HelloFresh

Måltidskasse hos HelloFresh

HelloFresh Test: Menuen

Måltidskasse fra HelloFresh
Der er et godt udvalg med mange forskellige menuer hos HelloFresh.

Hos HelloFresh kan du vælge mellem 6 forskellige måltidskasser. Uanset hvilken måltidskasse du vælger, kan du håndplukke de opskrifter, du bedst kan lide.

Menuen opdateres hver uge, hvor du finder mere end 17 spændende opskrifter.

Kød og grønt

Dette er kassen til dig, der kan spise det meste, og som søger en varieret menu. Opskrifterne indeholder både kød og fisk, samtidig med at du også kan finde elementer af vegetariske måltider.

Kassen kan bestilles til 2 eller 4 personer og består af 3 – 5 måltider.

Familievenligt

Især henvendt til familier med små børn. Kassen består af klassiske retter med en børnevenligt twist og er velegnet til 2 – 4 personer.

Også her kan kassen bestå af op til 5 måltider.

Vegetarisk

Som navnet antyder, er dette måltidskassen til vegetaren. Opskriften indeholder en masse sunde og nærende grøntsager og gode proteiner fra planteriget.

Velegnet til 2 – 4 personer og kan bestå af op til 5 måltider.

Nemt og hurtigt

Ikke ret meget tid i hverdagen? Så er Nemt og hurtigt noget for dig.

Alle opskrifterne tager mindre end 25 minutter at lave og er ikke særlig komplicerede.

Velegnet til 2 – 4 personer med op til 5 måltider pr. kasse.

Kaloriesmart

Vi sætter stor pris på, at HelloFresh også har inkluderet en måltidskassse til dem, der ønsker at begrænse deres kalorieindtag. Her finder du gode middage med under 650 kalorier, og kassen består af 3 måltider.

Velegnet til 2 – 4 personer.

Fisk og grønt

Hvem har ikke godt af at spise lidt mere fisk og grøntsager?

I denne kasse finder du sunde og gode opskrifter bestående af fisk og vegetariske måltider. Velegnet til 2 – 4 personer med op til 5 måltider.

HelloFresh Anmeldelse: Opsummeret

Alt i alt er HelloFresh bestemt en værdig konkurrent til de andre danske leverandører. De har været på det internationale marked i lang tid og har over 7 millioner kunder på verdensplan.

Vi kan især godt lide de fleksible løsninger hos HelloFresh. Du vælger selv dine retter fra ugemenuen, og der er i alt 6 forskellige måltidskasser at vælge imellem.

Leveringsområdet er så absolut tilstrækkeligt, og vi sætter pris på, at HelloFresh fokuserer på bæredygtige løsninger.

HelloFresh Logo

HelloFresh

Måltidskasse hos HelloFresh